Markthal  0
Terug naar overzicht

Markthal 0, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19022 Discreet
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Locatie
Het bedrijf is gevestigd in de Markthal centrum Rotterdam. Vanwege discretie verstekken wij aanvullende informatie alleen in een persoonlijk gesprek. Het restaurant is met naam en faam bekend. De Markthal is een grote toeristische trekpleister en trekt jaarlijks zo'n 8 miljoen bezoekers.

De Markthal
De Markthal in Rotterdam is gebouwd in 2014 en is met de unieke combinatie met woningen en horeca een wereldprimeur. In de hal bevindt zich de markt met zo’n 100 vers units, circa 15 food shops en diverse restaurants met ook een supermarkt en vierlaagse parkeergarage. Wie tussen de marktkramen door loopt en omhoog kijkt, ziet het kunstwerk ‘Horn of plenty’ (Hoorn des overvloeds) van Arno Coenen en Iris Roskam. Door dit grootste kunstwerk van Nederland wordt de Markthal ook wel de Nederlandse versie van de Sixtijnse Kapel genoemd. In de Markthal huist bovendien De Tijdtrap: een gratis toegankelijke archeologie-tentoonstelling met bodemvondsten van de middeleeuwse stad Rotterdam die zijn opgegraven tijdens de bouw. De markthal is zeven dagen per week open tot 20.00 uur ’s-avonds. De markthal ontvangt jaarlijks zo’n 8 miljoen bezoekers.

Reden verkoop
De verkoper exploiteert al vele jaren meerdere horecabedrijven en richt zich meer op andere zakelijke activiteiten.

Potentie
Op deze unieke plek op in de Markthal is succes gegarandeerd: franchise concepten, een koffieconcept, fastfood, specialiteiten restaurant Echt alles is mogelijk op deze locatie. Het concept van de huidige eigenaar kan natuurlijk ook voortgezet worden.
Er is ruimte voor zo’n 120 zitplaatsen en een terras behoort tot de mogelijkheden. Met uitbreiding van de openingsuren is snel extra omzet te genereren.

Parkeren
Volop parkeergarages in de direct omgeving. Zoals in elke binnenstad wel betaald parkeren.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of anderen. Het bedrijf beschikt thans over een exploitatie vergunning en een drank & horecavergunning. De nieuwe eigenaar dient deze op zijn eigen naam aan te vragen.

Huidige openingstijden
Maandag tot en met zondag van 12.00 tot 23.00 uur
Langere openingstijden zijn mogelijk.

Financiële informatie
Huurprijs bedrijfsruimte: ca € 72.000,- exclusief BTW per jaar
Voorschot servicekosten: ca € 13.000,- exclusief BTW per jaar
Omzetindicatie: € 700 / 800.000,- per jaar
Vraagprijs huurdersbelang, inventaris, goodwill: op aanvraag
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?