Maaskade 109b
Terug naar overzicht

Maaskade 109b, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19.061 E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Discreet restaurant in Hillegersberg ter overname

Vanwege discretie verstrekken wij hier algemene informatie. De foto’s in deze brochure zijn algemene sfeerfoto’s en zijn niet van dit restaurant. Het vermelde adres is van Klaassen Horecamakelaardij B.V., kantoor Rotterdam.

Locatie Te midden van kantoren, woningen en recreatie voorzieningen, ligt dit restaurant aan de doorgaande weg in de deelgemeente Hillegersberg – Schiebroek. In deze wijk van Rotterdam wonen relatief veel mensen met een hoger inkomen, die het restaurant goed weten te vinden.

Reden verkoop Verkoper heeft meerdere horecazaken in de regio van Rotterdam en wil dit restaurant na vele jaren zelf te hebben geëxploiteerd, overdragen aan een ervaren horeca ondernemer. Verkoper is bereid de nieuwe exploitant in te werken en te introduceren bij zijn gasten.

Het bedrijf De verkoper is het bedrijf ruim 15 jaar geleden gestart en heeft het opgebouwd tot een bekend restaurant in Rotterdam en omgeving. Voor de deur is een terras met zo’n 30 zitplaatsen. Het restaurant is strak, modern maar zeer sfeervol ingericht. In de huidige opstelling heeft het restaurant 54 zitplaatsen. De keuken is achter in de zaak gevestigd en voorzien van alle benodigde apparatuur. Er is een aparte leveranciersingang, ook handig bij een eventueel bezorgconcept. (nu wordt niet bezorgd) Het restaurant is in het huidige concept 6 dagen per week open voor lunch en diner. Daarmee wordt een hoge omzet gerealiseerd met een goed rendement. Met uitbreiding van de openingsuren voor (afhaal) ontbijt en/of op zondag, zal de omzet snel kunnen stijgen. De inventaris is zeer uitgebreid, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is werkelijk sleutelkaar. U hoeft geen extra investeringen meer te doen. Vanaf de eerste dag is omzet gegarandeerd.


Installaties
afzuigsysteem, boilers, WIFI, koel- en vrieskasten, vetafscheider. Een uitgebreide inventarislijst is beschikbaar.

Parkeren
Volop parkeer gelegenheid aan de straat.

Verplichtingen
Alle vergunning zijn aanwezig. Nieuwe exploitant dient deze op zijn naam te stellen en de nieuwe exploitatie dient in het bestemmingsplan te passen. Overname van ervaren (keuken) medewerkers kan in overleg. Volledige inventaris is in eigendom. Over het gebruik van de koffiemachine zijn afspraken gemaakt met een koffieleverancier. Deze zijn wel opzegbaar.

Openingstijden
Maandag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur. Zondag gesloten.

Financiële informatie
Huurprijs bedrijfsruimte: € 3.000,- exclusief BTW per maand. Bij overdracht wordt een nieuwe ROZ huurovereenkomst afgegeven voor 5+5 jaren. Verhuurder verlangt een waarborgsom / bankgarantie van 6 maanden huurverplichting
Omzetindicatie: vele jaren aantoonbaar rond € 500.000,- per jaar met een goed rendement / cashflow
Vraagprijs goodwill, inrichting, inventaris en handelsnaam op aanvraag

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?