Op aanvraag
Terug naar overzicht

Op aanvraag, Op aanvraag

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19.030 E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Locatie
“Bistro gevestigd in het centrum van Rotterdam, in de Westewagenstraat. De verbindingsstraat tussen de hippe Meent en de gezellige Hoogstraat. In de direct omgeving van galeries, verschillende soorten horecabedrijven, warenhuizen, landelijke winkelketens en luxe boutiques. Hippe en trendy omgeving.

Reden verkoop
De verkoper exploiteert al vele jaren meerdere horecabedrijven en richt zich meer op andere zakelijke activiteiten buiten de horeca.

Potentie
Op deze trendy plek kunt u profiteren van de omgevingsfactoren en heeft u toch geen absurde huurkosten. De huidige ondernemer exploiteert het bedrijf als bistro. Welk ander concept u ook bedenkt: een koffieconcept, specialiteiten restaurant, lunchroom, succes gegarandeerd op deze gewilde locatie. Het concept van de huidige eigenaar kan natuurlijk ook voortgezet worden. In het restaurant is recent voor ruim € 200.000,- (aantoonbaar) geïnvesteerd in inrichting, apparatuur e.d. U hoeft werkelijk niets meer aan te schaffen.

Het restaurant
Voor de deur een terras van ruim 8 m2. Aan de achterzijde is ruimte voor een extra terras van ca 9 m2 met uitzicht over het water. Het restaurant is verdeeld over 3 verdiepingen, zogn. splitlevel. Begane grond 60m2, entresol 30m2, eerste verdieping nog eens 60m2. Volledig nieuw en up-to-date inrichting. Binnen is ruimte voor zo’n 80 zitplaatsen. De keuken is compleet ingericht met nieuwe apparatuur en voldoet aan alle mogelijke eisen. Grote koelcel en vriescel. Het restaurant is nu alleen voor het diner geopend. Met uitbreiding van de openingsuren voor (zaken) lunch is de omzet eenvoudig te verhogen. Het bedrijf is werkelijk sleutel klaar. Zonder extra investeringen kunt u gelijk van een goede omzet profiteren.

Parkeren
Volop parkeergarages in de direct omgeving. Zoals in elke binnenstad wel betaald parkeren.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of derden. Het bedrijf beschikt over een exploitatie vergunning en een drank & horecavergunning. De nieuwe eigenaar dient deze op zijn eigen naam te stellen. Vanuit de vergunning kan en mag het bedrijf zondag tot en met donderdag open van 07.00 tot 01.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 02.00 uur.

Huidige openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met zondag open vanaf 17.00 – 23.00 uur.

Financiële informatie
Huurprijs bedrijfsruimte: ca € 41.000,- exclusief BTW per jaar
Omzetindicatie: € 375.000,- per jaar (alleen open voor het diner)
Vraagprijs huurdersbelang, inventaris e.d. € 265.000,-
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl
Vanwege discretie verstekken wij aanvullende informatie alleen in een persoonlijk gesprek.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?