Op aanvraag
Terug naar overzicht

Op aanvraag, Op aanvraag

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Diverse (casco) horeca locaties Centrum Rotterdam.

AA locatie centrum Rotterdam. Deze restaurants worden in de stille verkoop aangeboden. Daarom kunnen wij hier op voorhand geen specifieke informatie verstrekken.

Restaurant 1: Het restaurant ligt midden in het centrum aan een een gezellig horecaplein in de nabije omgeving van theaters, warenhuizen, galeries en bioscoop. Ca 150m2 met een groot terras voor de deur. volledig ingericht en volop in bedrijf. Werkelijk een instapklaar bedrijf met hoge omzet en een mooi rendement.
De reden van verkoop is dat verkoper andere ambities heeft, buiten de horeca.

Restaurant 2: Dit restaurant voert thans een Mediterraans concept en heeft zich de afgelopen 20 jaren volop bewezen. Ca 4 jaar geleden volledig nieuwe ingericht met mooie open keuken en groot terras op de zonkant. Omzetindicatie ca € 500.000,- per jaar. Overname exploitatie met inrichting e.d. op aanvraag. Huur van het bedrijfspand ca € 3500,- ex BTW per maand. Het bedrijfspand is eventueel ook te koop.

Restaurant 3: Dagzaak! Dit restaurant ligt buiten het centrum bij een groot winkelcentrum op een zichtlocatie aan een doorgaande weg. Ca 220 m2, binnen ca 80 zitplaatsen en op het terras ook ca 80 zitplaatsen. Huur van het bedrijfspand ca € 4600 ex BTW per maand. Deze locatie profiteert optimaal van het winkelend publiek en de kantoren in de nabije omgeving. Volledige ingericht restaurant en keuken. Sleutelklaar. Mooie omzet met goed rendement. Scherpe vraagprijs.

Restaurant 4: Dit restaurant is ca 20 jaar in het bezit van huidige ondernemer. Hij runt het als een chinees / japans specialiteiten restaurant. Hij profiteert ook volop van de ligging aan het grote winkelcentrum. Het restaurant is ca 650m2, omzetindicatie is € 1.2 mln. Ca 300 zitplaatsen en inventaris e.d. in zeer goed staat. Recent nog nieuwe afzuiginstallatie aangelegd. Vraagprijs overname exploitatie is op aanvraag. Het bedrijfspand kan gehuurd of gekocht worden. Huurkosten op jaarbasis ca € 130.000,- ex BTW. Vraagprijs exploitatie met vastgoed € 2.2 mln.

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Klaassen Horecamakelaardij B.V. Bedrijfsadviseur Erik Meijer telefoon 0623626307, email e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?