Keizerswaard 119
Terug naar overzicht

Keizerswaard 119, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: PEKL 17.047

Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een horeca- of retailondernemer met lef, visie en een goed doordacht en concept!

Voor verhuur bieden wij aan deze winkelruimte gelegen in het grote, overdekte winkelcentrum Keizerswaard in de deelgemeente Ijsselmonde te Rotterdam. De voor verhuur beschikbare winkel is gelegen bij de entree met het hoogste aantal passanten, op een zichtlocatie langs de doorgaande weg. De winkelruimte is toegankelijk van zowel buiten als binnen het winkelcentrum en heeft een courante maatvoering en een frontbreedte van bijna 19 meter.

Het pand bestaat uit twee verdiepingen. Een begane grond verdieping en de 1e verdieping. Deze twee verdiepingen zijn ook los van elkaar te huur.

In Keizerswaard is een gevarieerd aanbod van 80 winkels te vinden. Van een kleine speciaal zaak en een lunchroom tot de (inter)nationale retailer en een XL supermarkt: Blokker, Albert Heijn, Holland & Barrett, Etos, Hema, Intertoys, Jumbo, Kruidvat, Zeeman, Van Haren, Pearle Opticiens, Action etc.

Wilt u deze exploitatie(s) overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Bedrijfsadviseur Peter Klaassen, telefoon: 06 - 53 14 89 02 of per mail: p.klaassen@klaassenbv.nl

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?