Herenwaard 2
Terug naar overzicht

Herenwaard 2, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: Chinees Japans Specialiteiten

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij BV mag u dit beleggingsobject met een mooi rendement te koop aanbieden. Dit mooie Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant is gelegen in winkelcentrum Keijzerswaard te Rotterdam-IJsselmonde en is gevestigd in een hoekpand. Het is in 1995 geopend en bestaat uit een boven en beneden etage.

Totale oppervlakte boven is bijna 400 m² deze is langdurig verhuurd. Huur herziening vindt plaats na 2 jaar. Op de begane grond is de vloeroppervlakte circa 30 m² en ook langdurig verhuurd voor € 1.650 per maand. Het (zelfbedienings) restaurant heeft als doelgroep; het winkelend publiek van het winkelcentrum alsmede de bewoners van de goed bewoonde woonwijk.


Wilt u dit vastgoed overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Peter Klaassen, telefoon: 06 - 53 14 89 02 of per mail: p.klaassen@klaassenbv.nl

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.


KENMERKEN:
Vraagprijs pand : € 555.000 k.k.
Huuropbrengst begane grond : € 1.650 per maand, excl. BTW
Huuropbrengst 1ste etage : € 3.500 per maand, excl. BTW


TREFWOORDEN:
- Rotterdam IJsselmonde, Keizerswaard
- Restaurant, Chinees, Indisch, Specialiteiten, Zelfbediening
- Centrum, Winkelcentrum, Woonwijk
- Belegginspand
- Code: PEKL 18011

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?