Groene Hilledijk 244B
Terug naar overzicht

Groene Hilledijk 244B, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19.028E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Beyburger Halal Café en Lunchroom. Ruime financiering mogelijkheden.

Locatie
De Groene Hilledijk is een multiculturele straat met een divers aanbod van winkels en horecabedrijven.

Reden verkoop
Verkoper wil zich op zijn andere zakelijke activiteiten richten. Vandaar voor snelle beslissers ook een scherpe vraagprijs.

Potentie
Deze locatie is uitermate geschikt als lunchroom / eetcafé / afhaal / catering / cafetaria en als winkel in combinatie met catering activiteiten. De huidige eigenaar serveert nu Turkse specialiteiten, uitsluitend halal, en serveert geen alcohol. De ruimte is zo’n 120 m2, verdeeld over verschillende halve verdiepingen (splitlevel). Inrichting en inventaris zijn zeer netjes en volledig. De inventaris rechtvaardigt de vraagprijs al. Voor de deur is betaald parkeren.

Restaurant
Bij binnenkomst staat direct links de uitgifte bar en een paar tafeltjes. Wat opvalt zijn de verschillende dure kunststukken aan de muur. De vloeren zijn met plavuizen, de wanden zijn gestuukt. De plafonds met inbouwspots. Een halve etage hoger zijn ook zitplaatsen. Hier is ook een kleine aparte gebedsruimte aanwezig. Een halve verdieping lager ook zitplaatsen. Totaal zijn er zo'n 30 zitplaatsen. Hier is ook de toegang tot de tuin. De tuin is gemeenschappelijk gebruik en zou eventueel als terras ingericht kunnen worden. De grote keuken met alle benodigde apparatuur is in het souterrain

Parkeren
Volop parkeergelegenheid in de directe omgeving. Zoals in elk winkelgebied wel betaald parkeren.

Installaties
Krachtstroom, CV, Boiler, Afzuigsysteem, Wifi, Koel- en vriescel, mechanische luchtventilatie, camera/alarmsysteem, aircosysteem.

Verplichtingen
Het bedrijf heeft geen verplichtingen aan derden. Er hoeft geen personeel overgenomen te worden. Het bedrijf exploiteert nu vergunningsvrij maar is in de huidige staat geschikt om een drank & horeca vergunning aan te vragen. Nieuwe exploitant dient deze op zijn naam te registreren.

Openingstijden
Het bedrijf kan en mag zeven dagen per week open van 09.00 tot 23.00 uur.

Financiële informatie
Huurprijs van de bedrijfsruimte: € 1.480,- exclusief BTW per maand
Omzetindicatie: € 150.000,- per jaar met goede cashflow.
Vraagprijs inrichting, inventaris en goodwill: € 55.000,-

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?