Gooilandsingel 29
Terug naar overzicht

Gooilandsingel 29, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
In collegiale samenwerking met en in opdracht van TiHM Horecamakelaardij te Rotterdam wordt de volgende horecaruimten aangeboden. Deze ruimte is ook als detailhandel ruimte te gebruiken. Ruimte is gesitueerd in de plint van het nieuwe zwembad op Zuidplein. Het nieuwe zwembad beschikt over een 50 meter bad waarvan er slechts enkelen in Nederland zijn en voor de nodige aantrekkingskracht zal zorgen. De horecaruimten zijn gelegen op de Gooilandsingel tegenover het metrostation en winkelcentrum “Zuidplein” en nabij het theater en Ahoy.

Op deze ruimten rust een horecabestemming waardoor een exploitatievergunning, drank en horecavergunning en terrasvergunning aangevraagd kunnen worden.

Over de Gooilandsingel waar deze horeca units aan gevestigd zijn, mogen momenteel nog auto's rijden, maar daar zal in de nabije toekomst verandering in komen. Medio 2021 zal de Gooilandsingel getransformeerd worden in een brede boulevard die het OV knooppunt Zuidplein met Ahoy en het Zuiderpark verbindt.

De planning is dat de horecaondernemers per 1 oktober 2017 de sleutel kunnen krijgen, met als doel dat alle horecazaken uiterlijk 1 januari 2018 haar deuren openen. Indien gewenst is dit uiteraard ook al eerder mogelijk zodat de feestdagen meegepakt kunnen worden.

Wij zijn op zoek naar pioniers voor dit project die met een leuk concept een zaak willen vestigen. De komende jaren zal het gebied Zuidplein nog volop in ontwikkeling zijn, maar bieden de plannen veel potentie voor de toekomst. Bij de verhuring zal er tevens rekening mee gehouden worden dat niet dezelfde concepten in de plint zullen komen. De diversiteit van de verschillende horecazaken proberen we op deze manier te waarborgen om zo het gebied interessant en divers te houden.

Unit 00-75/k1-75
Afmeting: 122 m² VVO op de begane grond en 157 m² in de souterrain
Huur indicatie: € 5.012,50 per maand excl. btw

Het gebied Zuidplein heeft diverse hotspots die grote getalen bezoekers aantrekken en waarvan de horeca op deze locatie van mee kan profiteren, ter indicatie:
OV knooppunt: 12 miljoen mensen per jaar
Winkelcentrum: 10 miljoen mensen per jaar
Ahoy: 1,7 miljoen mensen per jaar
Zwembad 300.000 mensen per jaar (in de huidige situatie)
Theater 100.000 mensen per jaar (in de huidige situatie)

Heeft u interesse in één van deze units, wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Peter Klaassen 0653 148 902 of per mail : p.Klaassen@klaassenbv.nl


Het project “Hart van Zuid”, waar het nieuwe zwembad en daarmee de horecaruimten deel van uitmaken, is hét nieuwe grote transformatie project op Rotterdam zuid. Het nieuwe zwembad krijgt een 50 meter bad met 10 banen waarvan er slechts enkelen zijn in Nederland. De beurshallen van Ahoy worden vernieuwd, er komt een groot internationaal congrescentrum naast Ahoy en er wordt een nieuw Zuidplein Theater met bibliotheek en kunsthal gebouwd. Ook gaat het gehele bus knooppunt op de schop waardoor er een brede boulevard gerealiseerd kan worden vanaf het metrostation tot aan Ahoy en het Zuiderpark. Verder zijn er plannen in ontwikkeling voor een hotel en worden er gesprekken gevoerd over de bouw van een grote bioscoop op het terrein van Ahoy. Voor meer informatie over het project Hart van Zuid verwijzen wij u graag door naar de officiële website: http://www.hartvanzuidrotterdam.nl/
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?