Elandstraat 78
Terug naar overzicht

Elandstraat 78, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 18034E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Catering & bezorg locatie Rotterdam Oost
Klaassen Horecamakelaardij biedt een volledig ingerichte catering bedrijfsruimte ter overname aan.

Locatie
Het bedrijf ligt aan de doorgaande weg van het bedrijventerrein van het Kralingseveer. Zeer centraal bij verschillende woonwijken en kantoren. Uitvalswegen in verschillende richtingen. Kralingseveer is een wijk van Rotterdam Alexanderpolder en telt zo’n 1700 inwoners. Pal naast Kralingseveer liggen de kantorenwijk Rivium en woonwijk ’s-Gravenland van Capelle aan den IJssel (ca 65000 inwoners)

Potentie
Het bedrijf ligt zeer centraal voor bezorgen en catering in Kralingseveer, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Prinsenland / Alexanderpolder en Kralingen. De voormalige franchise organisatie heeft vanuit deze locatie met veel succes een groot verzorgingsgebied bediend. De woonwijken en kantoren/bedrijven in de directe omgeving bieden natuurlijk veel mogelijkheden voor bezorgen/catering.
Ieder concept is hier mogelijk. Een internationale keuken heeft ons inziens veel kans van slagen.

Inrichting
Het bedrijf is zeer netjes en professioneel ingericht. Alle benodigde horeca apparatuur is aanwezig, w.o. een complete afzuiginstallatie, driedubbele frituur, inloop koelcel en vriescel, werkbanken en kleine spoelkeuken. Het pand beschikt over centrale verwarming, een binnen en buiten camera systeem, buitenverlichting, computer systeem en toiletruimte. Er is een klein afgesloten eigen terrein met een grote opslagcontainer en een buitenkraan. Het pand heeft een grote roldeur waardoor laden en lossen gemakkelijk te doen is. Op de eerste verdieping is nog veel extra ruimte beschikbaar die als extra opslag werd gebruikt. Op de overloop komen 3 kamers uit. Allen voorzien van verlaagde plafonds en verwarming. Hier staan ook de motoren van de vries/koelcellen en de afzuiginstallatie. Het is thans niet toegestaan hiervan woonruimte te maken.

Verplichtingen
In de huidige exploitatie is het bedrijf vrij van vergunningen. Er zijn ook geen verplichtingen aan derden.. Er hoeft ook geen personeel overgenomen te worden. De huidige huurovereenkomst loopt nog 1 jaar en kan worden verlengd met 5 jaren. Eventueel kan een nieuwe huurovereenkomst overeengekomen worden. Nieuwe huurder zal een waarborgsom van minimaal 3 maanden huur moeten storten.

Financiële informatie
Omzetindicatie: niet van toepassing
Vraagprijs inventaris / huurdersbelang /huurrechten: € 28.000,- exclusief BTW
Huurprijs onroerend goed: ca € 1.575,- exclusief BTW per maand

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, e.meijer@klaassenbv.nl , telefoon 06 236 263 07.


Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?