Dotterbloemstraat 7
Terug naar overzicht

Dotterbloemstraat 7, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 18.012E

Omschrijving

Deel deze pagina
Vanuit deze catering locatie werden tot voor kort gerechten uit de Indiase keuken bezorgt bij particulieren, bedrijven, universiteiten en instellingen. Gerechten kunnen ook ter plekke afgehaald worden.

Locatie
Het bedrijf ligt op het bedrijventerrein Rotterdam Schiebroek (noord Rotterdam) direct naast N 209 ( De Doenkade langs Rotterdam The Hague Airport). Door de gunstige ligging heeft het een groot verzorgingsgebied, zowel Rotterdam, als ook de regio Berkel, Bergschenhoek, Bleiswijk & Pijnacker. Het bedrijf was aangesloten bij Thuisbezorgd.nl en Hungry.nl Kijk ook eens op de website: www.curryleaf.nl om een indruk te krijgen.

Potentie
De vorige eigenaar richtte zich uitsluitend op de Indiase keuken. Maar een nieuwe ondernemer kan dat eenvoudig uitbreiden met een ander bezorg concept.
De meeste omzet werd uit het bezorgen behaald. Afhalen behoort wel tot de mogelijkheden maar het bedrijf is tijdens de lunch niet geopend. Hier liggen gelijk volop kansen voor de nieuwe ondernemer. Doelgroepen zijn: particulieren, (internationale) studenten, medewerkers van de omliggende kantoren en bedrijven, ook in de grotere regio. Het bedrijf heeft zowel op de begane grond als 1 verdieping een compleet ingerichte productie keuken. Deze ruimten zijn zeer geschikt om maaltijden en gerechten voor te bereiden en te distribueren over restaurant vestigingen.

Inrichting
Het bedrijf heeft een begane grond en een verdieping van 2 x ca 60m2 productie ruimten voorzien van apparatuur.
Het geheel is netjes ingericht. De wanden en vloeren zijn volledig betegeld.
Begane grond: Inloop koelcel, inloop vriescel, counter voor computer apparatuur, afzuiginstallatie, voorbereidingen voor bakwand, koelwerkbanken, werktafels en een kleine spoelkeuken.
Op de eerste verdieping is dan de tweede keuken met een bakwand met gaspitten, een bakplaat en afzuiginstallatie. Ook hier nog een kleine spoelkeuken. Daarnaast nog een kantoortje met toilet en kleine personeelsruimte met een aantal lockers. Deze ruimte is zeer geschikt als voorbereidingskeuken e.d.
De inventaris en inrichting is netjes en gebruiksklaar. pand heeft centrale verwarming en een aircosysteem. Voor de deuren en ramen zijn rolluiken bevestigd.

Verplichtingen
Het bedrijf exploiteert thans vergunningsvrij. Ter plekke nuttigen van gerechten is niet toegestaan. Er zijn geen verplichtingen aan derden en er hoeft ook geen personeel overgenomen te worden. In overleg met verhuurder wordt een nieuwe huurovereenkomst overeengekomen.

Mogelijke openingstijden
Maandag tot en met zondag vanaf 09.00 uur

Financiële informatie
Omzetindicatie 2017 (Indiase keuken) : € 185.000 per jaar met een goede cashflow
Vraagprijs inventaris/ huurdersbelang/huurrechten: op aanvraag
Huurprijs onroerend goed: € 1.500,- per maand excl. BTW. “gas, water, licht” ca € 400,- per maand. Geen servicekosten.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, e.meijer@klaassenbv.nl , telefoon 06 236 263 07
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?