Op aanvraag
Terug naar overzicht

Op aanvraag, Op aanvraag

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19.001E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Discreet in de verkoop Importeurschap van kwaliteitswijnen.

Vanwege discretie verstrekken wij hier algemene informatie. Uitgebreide informatie krijgt u na persoonlijke kennismaking.

Locatie
Vanuit magazijn in Zuid Holland wordt in de Randstad en verder in Nederland bezorgd.

Het bedrijf
Het bedrijf is gevestigd in Zuid Holland. Met name worden kwaliteit wijnen uit Frankrijk en Italië geïmporteerd, exclusief voor de Nederlandse markt. Tegen scherpe prijzen worden wijnen ingekocht en geleverd aan horeca, particulieren en wijnspeciaalzaken in Nederland.

Voor de opslag van de voorraad wordt magazijnruimte gehuurd tegen € 325,00 per maand inclusief energiekosten. Naar wens kan deze overeenkomst worden overgenomen of opgezegd.

Ondernemer
De eigenaar is dit bedrijf zo'n 10 jaar geleden naast zijn andere werkzaamheden gestart. Hij organiseert regelmatig proeverijen op locatie voor bedrijfsleven en particulieren. Inmiddels is het te groot geworden om het parttime te runnen. Bij overdracht zal verkoper de nieuwe eigenaar volledig wegwijs maken en introduceren bij zijn leveranciers en afnemers.
Voor de overdracht organiseert hij nog een wijnproeverij waarbij de nieuwe eigenaar zichzelf kan presenteren.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of afnemers. Er hoeft geen personeel overgenomen te worden. Bij de verkoop zijn de website, handelsnaam en voorraad inbegrepen.

Financiële informatie
Omzet indicatie: ca € 115.000,- inclusief BTW waarvan ca 50% bedrijven en horeca en 50% particulieren
Vraagprijs: op aanvraag. Ten tijde van de overname dient ook de handelsvoorraad over genomen te worden tegen inkoopprijs, transportkosten en belastingen (accijnzen). Dit is begroot tussen € 40.000,- en € 70.000,-.

Is uw interesse gewekt, neemt u dan contact op met bedrijfsadviseur Erik Meijer 06 236 263 07 email: e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?