Coolsingel 87b c
Terug naar overzicht

Coolsingel 87b c, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Dit bedrijf is momenteel niet beschikbaar. U kunt zich wel aanmelden zodat wij u kunnen informeren als het bedrijf weer beschikbaar is.

Locatie
De Coolsingel is de drukke doorgaande weg dwars door het centrum van Rotterdam. Tegenover monumentale gebouwen zoals het stadhuis en het voormalige postkantoor ligt het paviljoen van Sushi House Wasabi.
De Coolsingel ondergaat binnenkort een metamorfose en verandert stapsgewijs in een brede wandelboulevard met fraaie bomen, zitjes, nieuwe winkel (ketens) en fraaie bestrating. De "Ramblas" van Rotterdam wordt het al genoemd! De leegstaande kantoren worden omgebouwd tot (luxe) woningen. Bij de gemeente Rotterdam kunt u uitgebreide informatie hierover opvragen. In de omgeving vindt u een uitgebreid assortiment winkels, warenhuizen, boetieks, musea, theater zoals het bij een stadscentrum hoort. Meerdere keren per jaar vinden er op de Coolsingel grootschalige evenementen, zoals de Marathon van Rotterdam, plaats.

Indeling
Bij binnenkomst staat direct links een toonbankvitrine met daarin verschillende soorten vlees en vis voor de bereiding van sushi. Hier worden ook de drankjes voor het restaurant bereid. Aan het raam is een zitbar met enkele zitplaatsen. Het restaurant gedeelte is met een doorgang afgescheiden van de entree. In de kelder bevinden zich de keuken, de opslagruimte en gescheiden toiletten.

Vergunningen
Het bedrijf beschikt thans over alle benodigde vergunningen. Ook een vergunning voor een klein terras aan de gevel is aanwezig.

Parkeren
Volop parkeergarages in de direct omgeving. Zoals in elke binnenstad wel betaald parkeren.

Potentie
Deze locatie is uitermate geschikt voor het huidige sushi concept maar kan ook eenvoudig aangepast worden voor een andere formule. Denk daarbij aan een ijssalon, eetcafé, shoarma/dönner restaurant, pizzeria, lunchroom e.d. Het bedrijf is nu pas vanaf 16.00 uur open en genereert nu een belangrijk deel van de omzet uit het bezorgen. Uitbreiding van openingsuren met afhalen en passanten, kunnen de omzet snel verhogen.
Op dit moment staan er gaan speelautomaten in het bedrijf. Gezien de aanwezige vergunningen kan hiervoor wel een vergunning aangevraagd worden.

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Erik Meijer telefoon
06 236 263 07 of email e.emeijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?