Coolsingel 117
Terug naar overzicht

Coolsingel 117, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 18040 E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
“Once in a life time” Deze A 1 locatie op de Coolsingel is wegens persoonlijke omstandigheden nu in prijs verlaagd en komt op korte termijn voor u beschikbaar.

Locatie
De Coolsingel is dé plek in het centrum van Rotterdam. Recht voor het monumentale pand van de ABN AMRObank, naast de Bijenkorf ligt al vele jaren lang dit glazen paviljoen van Trattoria La Borsa.
De Coolsingel ondergaat momenteel een metamorfose en verandert stapsgewijs in een brede wandelboulevard van internationale allure met fraaie bomen, zitjes, nieuwe winkelketens en fraaie bestrating. De "Ramblas" van Rotterdam wordt het al genoemd! De leegstaande kantoren worden omgebouwd tot (luxe) woningen. In de omgeving vindt u een uitgebreid assortiment winkels, warenhuizen, boetieks, musea, theater zoals het bij een stadscentrum hoort. Meerdere keren per jaar vinden er op de Coolsingel grootschalige evenement, zoals de Marathon van Rotterdam, plaats.
De autoluwe Coolsingel zal “the place to be" worden voor Rotterdammers, bezoekers en het toenemende aantal toeristen. Wie wil hier niet zijn bedrijf vestigen?

Reden verkoop
De verkoper exploiteert al vele jaren meerdere horecabedrijven en richt zich meer op het buitenland.
Hij wenst zijn bedrijf eerder over te dragen en heeft daartoe de vraagprijs verlaagd zodat het ook voor u haalbaar is.

Potentie
Op deze unieke plek op de Coolsingel is succes gegarandeerd: franchise concepten, een koffieconcept, fastfood, specialiteiten restaurant, ijssalon, afhaal / lunchconcept. Echt alles is mogelijk op deze locatie. Het Italiaanse concept van de huidige eigenaar met vers bereide authentieke Italiaanse gerechten, kan natuurlijk ook voortgezet worden.
Het restaurant heeft thans zo’n 50 zitplaatsen binnen en zo’n 50 op het terras. Het terras kan binnenkort uitgebreid worden met nog eens 32/40 extra zitplaatsen. Langere openingstijden op deze locatie genereert eenvoudig extra omzet.

Restaurant
Trattoria La Borsa is wijd en zijd bekend. Het restaurant is zeer efficiënt ingedeeld met zo’n 50 zitplaatsen. 3 Zijden van het pand hebben grote raampartijen die een schitterend uitzicht over de levendige Coolsingel bieden. De inrichting is strak, modern, met exclusieve design lampen. Een open koffie corner met open keuken geeft u een blik op bereiding van dranken en gerechten. Aan twee zijden van het restaurant ligt het terras met zo’n 50 stoelen. Het restaurant is onderkelderd. In het souterrain bevinden zich de toiletten en de grote keuken met magazijn.
De inrichting en inventaris is zeer compleet en in uitstekende staat. Alle apparatuur is volledig in eigendom.

Parkeren
Volop parkeergarages in de direct omgeving. Zoals in elke binnenstad wel betaald parkeren.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers en dergelijke. In overleg dienen er eventueel personeelsleden over genomen te worden. Het bedrijf beschikt thans over een exploitatie vergunning, drank & horecavergunning en een vergunning voor een terras. De nieuwe eigenaar dient deze op zijn eigen naam te stellen.

Huidige openingstijden
Maandag tot en met zaterdag 11.00 – 22.30 uur
Zondag 13.00 – 22.00 uur.
Vergunning staat openingsuren vanaf 07.00 tot 01.00 uur toe.

Financiële informatie
Huurprijs onroerend goed: ca € 10.000 per maand
Omzetindicatie: Boven € 1.000.000,-
Vraagprijs inrichting, inventaris en goodwill: op aanvraag
Bij een minimum eigen vermogen van € 300.000,- is een financiering door verkoper mogelijk bespreekbaar
Uitsluitend na blijk van financiële gegoedheid verstrekken wij verdere financiële gegevens

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?