Coolsingel 107b
Terug naar overzicht

Coolsingel 107b, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 22.009
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Locatie
De Coolsingel is dé plek in het centrum van Rotterdam. Recht voor het monumentale pand van de Bijenkorf, naast de “Koopgoot” en de ingang naar het metrostation staat al jarenlang deze frites & snack kiosk.
De Coolsingel heeft een metamorfose ondergaan en is stapsgewijs veranderd in een brede wandelboulevard van internationale allure met fraaie bomen, zitjes, nieuwe winkelketens en nieuwe bestrating. De "Ramblas" van Rotterdam wordt het al genoemd! De leegstaande kantoren worden omgebouwd tot (luxe) woningen. In de omgeving vindt u een uitgebreid assortiment winkels, warenhuizen, boetieks, musea, theater zoals het bij een stadscentrum hoort. Meerdere keren per jaar vinden er op de Coolsingel grootschalige evenement, zoals bijvoorbeeld de Marathon van Rotterdam, plaats. De autoluwe Coolsingel is “the place to be" voor Rotterdammers, bezoekers en het toenemende aantal toeristen. Wie wil hier niet zijn bedrijf vestigen?

Reden verkoop
De verkoper exploiteert het bedrijf al een aantal jaren maar heeft vanwege de woon/werk afstand, besloten zijn exploitatie te verkopen.

Potentie
Op deze unieke plek op de Coolsingel is Pomms' al vele jaren een doorslaand succes. Winkels, kantoren, woningen, toeristen, bezoekers, evenementen dragen allemaal bij aan een stabiele omzet met een goed rendement. Gezien de grootte van het bedrijf, kunt u met een klein team medewerkers deze locatie 7 dagen per week runnen. Pomms' is aangesloten bij een franchiseorganisatie hetgeen betekent dat u automatisch meelift op de kennis en expertise van deze organisatie, maar wel zelfstandig kunt ondernemen. Ondanks dat het bedrijf slechts 5 dagen per week open is (woensdag t/m zondag) , genereert het een goede omzet met een hoog rendement. Met twee extra openingsdagen is de omzet eenvoudig snel te verhogen.

Wat doet Pomms'? Wij rekenen definitief af met diepgevroren friet en kroketten vol E-nummers en bouillonpoeders! Wij werken nauw samen met Hollandse (biologische) boeren en kiezen mooie, eenvoudige en onbewerkte ingrediënten. Wij houden het zo puur mogelijk, want de smaak spreekt voor zich. Bij het eten van een Pomms' kroket proef je echt rundvlees. En onze vers gesneden friet smaakt zoals ie moet smaken: naar aardappel. De kroketten worden bereid volgens eigen beschermd recept en tot aan de boer is bekend waar onze ingrediënten vandaan komen. Wij kiezen niet voor de makkelijkste weg maar wel voor de mooiste en meest duurzame. En dat proef je!
Pomms' is zoveel mogelijk biologisch want een beetje biologisch bestaat in onze ogen niet. Bij Pomms' weet je altijd wat je eet, want in alle winkels vermelden we het aardappelras dat we die dag gebruiken en de (biologische) herkomst ervan.
Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de filosofie van Pomms’. Wij proberen als bedrijf zo respectvol mogelijk om te gaan met mens, dier en milieu. Wat wij concreet doen om bij te dragen aan een betere wereld:
• Zoveel mogelijk biologisch aanbod
• Eigen milieuvriendelijke verpakkingslijn
• Duurzame bedrijfskleding
• Energiezuinige apparatuur
• Plantaardige olie die vervolgens wordt verwerkt tot biobrandstof

Parkeren
Volop parkeergarages in de direct omgeving. Zoals in elke binnenstad wel betaald parkeren.

Verplichtingen
Pomms' is onderdeel van een franchiseorganisatie. Daaraan zijn verplichtingen verbonden en tegelijkertijd (inkoop) voordelen waarvan u kunt profiteren. Er zijn geen andere verplichtingen een derden en u hoeft geen personeel over te nemen. (dat kan eventueel wel). De vergunningen dienen op naam van de nieuwe ondernemer over geschreven te worden.

Openingstijden
Vanuit de vergunning kan en mag het bedrijf 7 dagen open vanaf 07.00 – tot 23.00 uur

Financiële informatie
Omzet indicatie € 275.000,- per jaar, met een goed rendement
Huur van het bedrijfspand ca € 3.700,- ex BTW per maand
Vraagprijs inrichting, inventaris en goodwill op aanvraag
Een uitgebreide inventarislijst is beschikbaar. Er wordt binnenkort nog een nieuwe luifel aan de kiosk gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij B.V., bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?