Dorpsweg 46
Terug naar overzicht

Dorpsweg 46, Rockanje

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: PEKL - ’t Oude Raedtyhuys - 16.038

Klaassen Horecamakelaardij B.V. mag u het vastgoed en de exploitatie van Café ’t Oude Raedthuys te koop aanbieden. Dit café wordt ook wel de gezelligste bruine kroeg van Rockanje genoemd en is een ontmoetingsplaats waar gezelligheid bovenaan staat ondanks dat het café gedeelte beperkt open is.

Het café is begin 2009 overgenomen door de huidige eigenaar die het i.v.m. zijn leeftijd van de hand wil doen. Door de vele scheepsspullen straalt het bedrijf een “ouderwets bruin café“ uit.

Een aangename en ongedwongen plek voor iedereen waar regelmatig live muziek werd verzorgd. Er is een grote keuze in bieren van de tap! Ook heeft dit bedrijf een sfeervolle rookruimte. Ideaal voor feesten en partijen! Uiteraard zijn andere invullingen mogelijk omdat er voor de overname slechts een minimaal bedrag wordt gevraagd.

Boven dit bedrijf zijn 6 kamers voor arbeidsmigranten die een gemiddelde opbrengst hebben van circa € 1.750 per maand. Aangezien hier alleen energiekosten tegenover staan is dit bijna een netto omzet.

Kadastraal heeft de zaak een perceeloppervlakte van circa 290 m². De vloeroppervlakte van de zaak is circa 200 m². Er is een terras van circa 20 stoelen.

Parkeren kan op loopafstand. Er zijn geen verplichtingen naar de brouwerij of speelautomaten of personeel. Tevens is het pand recent getaxeerd door een collega NVM BOG makelaar.

Wilt u deze exploitatie met vastgoed overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Bedrijfsadviseur Peter Klaassen, telefoon: 06 - 53 14 89 02 of per mail: p.klaassen@klaassenbv.nl

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.


KENMERKEN:
Vraagprijs inventaris / goodwill/ kamerverhuur: € 140.000
Vraagprijs vastgoed: € 259.000 k.k.
Omzetindicatie 2016: Minimaal

TREFWOORDEN:
-’t Oude Raedthuys, Rockanje
- Café
- Centrum, woonwijk
- Huurwoning, kamer verhuur
- Code: PEKL 16038
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?