Hof van Portland 49
Terug naar overzicht

Hof van Portland 49, Rhoon

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19.023E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Eetcafé & bezorging Mr. Twins in Rhoon

Locatie
Mr.Twins is gevestigd in Rhoon, gemeente Albrandswaard. Deze gemeente is ontstaan door het samenvoegen van de gemeentes Rhoon en Poortugaal. De gemeente telt 25.292 inwoners (per 1 januari 2019, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 22,72 km². Rhoon ligt net ten zuiden van Rotterdam aan de andere kant van de A15. Veel inwoners zijn forensen die in Rotterdam werken. Het bedrijf is midden in een woonwijk in het buurtwinkelcentrum Hof van Portland gevestigd, waar o.a. Albert Heyn, het Kruidvat en Post.NL gevestigd zijn.

Reden verkoop
De verkoper exploiteert al vele jaren meerdere horecabedrijven en wil zich meer op andere zakelijke activiteiten richten.

Potentie
Mr. Twins heeft een zeer goede naam in Rhoon en bedient twee doelgroepen. Bezoekers aan het restaurant die gezellig uit eten gaan. En met een aparte verkoopruimte klanten die willen afhalen of laten bezorgen. De huidige exploitant genereert een hoge omzet met een goed rendement. Vanzelfsprekend kan de nieuwe exploitant ook zijn eigen formule of concept invoeren. Uitbreiding van de openingsuren met de lunch, zal snel effect hebben op de omzet.

Restaurant
Het horecabedrijf meet totaal zo’n 160 m2. Verdeeld over het restaurant ca 140 m2 en de aparte ruimte voor counterverkoop / afhaal van ca 20 m2.
Bij binnenkomst in het restaurant valt direct de nette en strakke inrichting op. In de huidige opstelling zijn er 65 zitplaatsen. Achter in de zaak is de keuken van zo’n 30 m2, voorzien van alle benodigde apparatuur. De gescheiden verkoopruimte is ook voorzien van alle benodigde apparatuur. Hier wordt een andere kaart gevoerd, gericht op bezorgen en afhalen. Huidige eigenaar heeft deze verkoopruimte tijdelijk uitbesteed. Nieuwe exploitant kan dat voortzetten maar ook zelf ter hand nemen. Over de hele lengte van het pand is een terras van 30 zitplaatsen.


Parkeren
Volop gratis parkeerruimte direct voor de deur.

Installaties
Krachtstroom
Gasaansluiting
C.V.
Wifi
Afzuiginstallaties
Koel/vries kasten
Inventaris lijst met kwalitatief goede inventaris en apparatuur is beschikbaar.

Verplichtingen
AB InBev is de tussenverhuurder. Dat betekent o.a. dat u verplicht tapbier van hen dient af te nemen. Er zijn ook afspraken met een automaten exploitant. Deze zijn opzegbaar en hoeven niet overgenomen te worden. Het bedrijf beschikt thans over een exploitatie vergunning en een drank & horecavergunning. De nieuwe eigenaar dient deze op zijn eigen naam aan te vragen. Het bedrijf voldoet thans aan het bestemmingsplan. Het is aan de nieuwe exploitant dat zijn exploitatie ook aan het bestemmingsplan voldoet.

Huidige openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met zondag 14.00 – 22.00 uur

Financiële informatie
Omzetindicatie: € 350.000 per jaar
Huurprijs voor 2 verschillende verkooppunten: € 3.200,- exclusief BTW per maand
Vraagprijs huurdersbelang, inventaris, goodwill: € 150.000,-

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?