Hof van Portland 49
Terug naar overzicht

Hof van Portland 49, Rhoon

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19.023E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Casco horeca locatie in Rhoon, gemeente Albrandswaard

Locatie
Voorheen was hier Mr.Twins is gevestigd Deze gemeente is ontstaan door het samenvoegen van de gemeentes Rhoon en Poortugaal. De gemeente telt 25.292 inwoners (per 1 januari 2019, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 22,72 km². Rhoon ligt net ten zuiden van Rotterdam aan de andere kant van de A15. Veel inwoners zijn forensen die in Rotterdam werken. Het bedrijf is midden in een woonwijk in het buurtwinkelcentrum Hof van Portland gevestigd, waar o.a. Albert Heyn, het Kruidvat en Post.NL gevestigd zijn.


Potentie
Deze locatie in het winkelcentrum heeft een zeer goede naam in Rhoon. De bedrijfsruimte heeft een restaurant gedeelte en een apart gedeelte voor afhalen of bezorgen. De vorige exploitant genereerde een hoge omzet met een goed rendement. Vanzelfsprekend kan de nieuwe exploitant ook zijn eigen formule of concept invoeren. Uitbreiding van de openingsuren met de lunch, zal snel effect hebben op de omzet.

Restaurant
Het horecabedrijf meet totaal zo’n 160 m2. Verdeeld over het restaurant ca 140 m2 en de aparte ruimte voor counterverkoop / afhaal van ca 20 m2.
Bij binnenkomst in het restaurant valt direct de nette en strakke inrichting op. Er is ruimte voor zo'n 70 zitplaatsen. Achter in de zaak is de keuken van zo’n 30 m2. Over de hele lengte van het pand is een terras van 30 zitplaatsen mogelijk.


Parkeren
Volop gratis parkeerruimte direct voor de deur.

Installaties
Krachtstroom
Gasaansluiting
C.V.
Wifi
Afzuiginstallaties
Koel/vries kasten
Inventaris lijst met kwalitatief goede inventaris en apparatuur is beschikbaar.

Verplichtingen
AB InBev is de tussenverhuurder. Dat betekent o.a. dat u verplicht tapbier van hen dient af te nemen. Er zijn ook afspraken met een automaten exploitant. Deze zijn opzegbaar en hoeven niet overgenomen te worden. De nieuwe eigenaar dient de exploitatie en drank & horecavergunning op zijn eigen naam aan te vragen. Het bedrijf voldoet thans aan het bestemmingsplan. Het is aan de nieuwe exploitant dat zijn exploitatie ook aan het bestemmingsplan voldoet.

Toegestane openingstijden
zondag tot en met donderdag tot 01.00 uur
vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur

Financiële informatie
Omzetindicatie vorige exploitant: ca € 350.000 per jaar
Huurprijs voor 2 verschillende verkooppunten: € 3.200,- exclusief BTW per maand
Vraagprijs huurdersbelang: nader overeen te komen

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?