Hogezoom 189
Terug naar overzicht

Hogezoom 189, Renesse

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
EETCAFE BIJ BAS
HOGEZOOM 189a, 4325 BH, RENESSE
BIJ DE JUISTE KANDIDAAT IS IEDERE VORM VAN FINANCIERING MOGELIJK!

Al jaren is Renesse zich aan het transformeren naar een echte familie verblijfsplaats met alle faciliteiten voor een TOP vakantiebestemming voor het hele jaar. Prachtige stranden met wandel- en fietsroutes door de duinen en een gezellige dorpskern met gezellige horeca en de vele leuke winkeltjes zorgen voor vertier voor jong en oud. Het eiland Schouwen-Duiveland (34.000 inwoners) kent meer van deze gezellige dorpjes zoals Zierikzee (10 min rijden) Burg-Haamstede (5 min rijden) Bruinisse (20 min rijden) en Brouwershaven (5 min rijden). Grotere steden als Middelburg (20 min rijden) Goes (25 min rijden) en Vlissingen (25 min rijden) zorgen voor faciliteiten gedurende het gehele jaar.

Enorme aantrekkingskracht in binnen-en buitenland.
Prachtige natuur met wandel- en fietsroutes.
Vele grote stranden met en zonder sport mogelijkheden.
TOP locatie in het centrum van Renesse.
Parkeerplekken op loopafstand.
Complete zaak met veel nieuwe inventaris
Zeer uitgebreide voorzieningen
Voorzien van de beste merken inventaris

Eetcafe Bij Bas heeft een oppervlakte van 140 m2, waarbij de luifel aan de terraszijde 33 m2 open kan voor takeaway. Alle wanden zijn geluidsproef geïsoleerd waardoor life optredens mogelijk zijn op het podium. Hiervoor is ook een complete dj booth met geluid en lichteffecten ingericht. De openhaard met lekkere banken is de ideale plek voor gezellige avonden. Het nieuw aangelegde terras meet circa 40 m2.

Veel keukeninventaris is in 2019 – 2020 aangeschaft en zal bijdragen aan een snelle, originele keuken met een adieu fornuis en een green egg. De opzet is geweest om voor een hele dag gasten te kunnen voorzien, vanaf het ontbijt tot uitgebreide lunch met een feestavond na het diner.
Er is een koel- en vriescel voor opslag en een gescheiden vaatwasruimte met goede apparatuur. De voorbereidingskeuken en toiletten zijn keurig afgewerkt en kunnen nog vele jaren mee.

Klaassen Horecamakelaardij
Bart Brinkman
T: 06 53 96 02 41 / 033 2581330
E: b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?