Hogezoom 189
Terug naar overzicht

Hogezoom 189, Renesse

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
BAKKERIE BRASSERIE LA BELLE VIE
HOGEZOOM 189a, 4325 BH, RENESSE
VELE EXPLOITATIES MOGELIJK IN DEZE PRACHTIGE RUIMTE !

Al jaren is Renesse zich aan het transformeren naar een echte familie verblijfsplaats met alle faciliteiten voor een TOP vakantiebestemming voor het hele jaar. Prachtige stranden met wandel- en fietsroutes door de duinen en een gezellige dorpskern met gezellige horeca en de vele leuke winkeltjes zorgen voor vertier voor jong en oud. Het eiland Schouwen-Duiveland (34.000 inwoners) kent meer van deze gezellige dorpjes zoals Zierikzee (10 min rijden) Burg-Haamstede (5 min rijden) Bruinisse (20 min rijden) en Brouwershaven (5 min rijden). Grotere steden als Middelburg (20 min rijden) Goes (25 min rijden) en Vlissingen (25 min rijden) zorgen voor faciliteiten gedurende het gehele jaar.

• Enorme aantrekkingskracht in binnen-en buitenland.
• Prachtige natuur met wandel- en fietsroutes.
• Vele grote stranden met en zonder sport mogelijkheden.
• TOP locatie in het centrum van Renesse.
• Parkeerplekken op loopafstand.
• Complete zaak met inventaris 2012.
• Zeer uitgebreide voorzieningen
• Voorzien van de beste merken inventaris

De bakkerie annex brasserie heeft een oppervlakte van 251 m2, waarvan de bakkerie 63 M2 beslaat aan de voorzijde van het pand. Hier wordt brood, gebak en koffie/thee geserveerd. De brasserie van 188 m2 heeft een warme doch hedendaagse uitstraling en is goed overzichtelijk. Er zijn meerdere drankuitgiftes, een zitje met openhaard en ruim voldoende tafels en stoelen. Het nieuw aangelegde terras met circa 40 m2.

De zaak is in zijn geheel in 2012 aangepast aan de huidige eisen. De opzet is geweest om voor een hele dag gasten te kunnen voorzien, vanaf het ontbijt tot uitgebreide lunch met een feestavond na het diner. Hiervoor bevindt zich achterin de zaak een klein podium waar optredens verzorgd kunnen worden. Alle wanden zijn geluidsproef geïsoleerd waardoor life optredens mogelijk zijn. Hiervoor is ook een complete dj booth met geluid en licht ingericht.
Maaltijden worden bereidt achter de lange bar achterin de zaak. Er is een koel- en vriescel voor opslag en een gescheiden vaatwasruimte met goede apparatuur. De voorbereidingskeuken en toiletten zijn keurig afgewerkt en kunnen nog vele jaren mee.Huurprijs € 5.000,-
Vr. pr. exploitatie PRIJS VERLAAGD


Bart Brinkman
bart@klaassenbv.nl
mobiel: 06-53960241
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?