Hogezoom 185 & 187
Terug naar overzicht

Hogezoom 185 & 187, Renesse

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
EETCAFE HET PAARD
Hogezoom 185-187, 4325 BH Renesse

Op het meest noordelijke eiland van de provincie Zeeland ligt familie dorp Renesse aan zee. Met uitgestrekte stranden, wel 17 km! en prachtige natuur die afgewisseld wordt met nostalgische dorpen als Zierikzee en Burgh-Haamstede is het niet verwonderlijk dat dit een zeer grote aantrekkingskracht heeft op toeristen uit binnen en buitenland. Hier wordt Nederlands net zo makkelijk afgewisseld met Duits. Renesse heeft een enorm aantal campings en bungalowparken die door weersomstandigheden en de betere voorzieningen al lang niet meer alleen in de zomer lucratief zijn. Hier is dan ook in de herfst en kerstvakantie geen verhuuraccommodatie meer beschikbaar.

Klaassen Horecamakelaardij mag in Renesse 2 door de keuken aan elkaar verbonden bedrijven te koop aanbieden. Eetcafé Het Paard ligt in het centrum van het dorp daar waar alle toeristen flaneren en genieten van alles wat hier gebeurt. De nu al ruime terrassen worden in het voorjaar 2020 nog eens uitgebreid door het auto luw maken van het centrum. De verwachting is dat Renesse zich na deze aanpassingen kan meten met de absolute horeca TOP van Zeeland, zoals Domburg, sluis en Hulst.

Absolute TOP locatie.
Mooie sfeervolle bedrijven
Alleen maar apparatuur van de beste merken die er te vinden zijn
Verdubbeling van de terrascapaciteit in het voorjaar van 2020
Goede rendabele omzetten
Overname personeel
Bovenwoning met eigen opgang

De uitstraling van Het Paard is gemakkelijk benaderbaar, de terrassen uitnodigend en de ruimten zijn geschikt voor alle denkbare concepten. De exploitatie bestaat uit 2 verschillende ruimten met een centrale keuken. Iedere ruimte heeft een eigen ingang, mooie toiletgroepen en een gezellige bar. Achter het restaurant bevinden zich de koel- en vriescellen, een prachtige wasstraat en voorbereidingskeuken met diverse opslagcapaciteit. De openkeuken zal iedere kok aantrekken door de prachtige inventaris en het deels open karakter wat binding geeft met de gasten.

www.paard-renesse.nl

De heer B. Brinkman
Regiomanager Zeeland

Telefoon | 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail | b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?