Krachtighuizerkern 24B
Terug naar overzicht

Krachtighuizerkern 24B, Putten

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop: het vastgoed en de bedrijfsexploitatie van Het Smulhuisje te Putten. Aangeboden door Klaassen Vastgoedmakelaardij.

Het Smulhuisje is gevestigd in het buitengebied van Putten, aan de rand van het Puttersbos. In de buurtschap Krachtighuizen is een toeristisch populair plaatsje met diverse bungalowparken. Putten is een gezellig dorp omringd door akkers en gelegen op de rand van Nederlands grootste natuurgebied de Veluwe. Perfect dus om rond te fietsen of wandelen in dit rustgevende gebied.

Doordat Putten op de Veluwe (Noord) is gelegen kan je hier perfect rondfietsen of wandelen. Daarnaast zijn er vele andere activiteiten zoals het strand van Putten, golfen, sauna, een bosbad (zwembad). De evenementen BOOM IN' Putten, de automobielparade, total agri Beachpull, Soul survivor, Ossenmarkt, Winterfeest en Koningsdag trekken samen zeker 35.000 mensen naar Putten. Daarnaast zijn er jaarlijks zo'n 433.000 wandelaars en fietsers die het bomendorp als bestemming kiezen.

Het Smulhuisje is vijf dagen in de week geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11:30 tot 21:00 uur en zondag 11:30 uur t/m 20:00 uur.

De doelgroep betreft een combinatie van de particuliere markt, zakelijke markt en de toeristische markt. Met een combinatie van lokale en landelijke gasten.

De vraagprijs van het registergoed en de exploitatie bedraagt totaal:
€ 750.000,--.

De vraagprijs van de vrijstaande bedrijfswoning bedraagt:
€ 350.000,-- k.k.

De totale vraagprijs bedraagt:
€ 1.100.000,--

In overleg kan er een onderverdeling gemaakt worden tussen de koopsom van het registergoed en de bedrijfsexploitatie.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor meer informatie wordt verwezen naar de brochure welke hierboven te downloaden is.

Voor meer info:
Joey Hehamahua: 0611744732 of joey@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?