Kerkstraat 34
Terug naar overzicht

Kerkstraat 34, Putten

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
EMjoy Putten (lunchroom restaurant) te koop
EMjoy Coffee Food & More, gevestigd in het levendige centrum van Putten en een modern en gezellig horecabedrijf, wordt nu ter overname aangeboden. Het heeft zich goede bekendheid verworven met de lekkerste en kwalitatieve koffie (vele jaren vermelding in de Misset Koffie Top 100!), maar ook met lunch en diner heeft het goede resultaten weten te bereiken onder het motto ‘Smaakvol, gastvrij en betaalbaar’. Het is 10 jaar een begrip in het dorp en de regio. EMjoy hanteert een gevarieerde menukaart. Het bedrijf is ruim opgezet, met bijzonder veel opslag- en bergruimte. Voor het bedrijf is een terrasgelegenheid en de pui kan geheel worden geopend. In de wintermaanden wordt bij de entree een glazen wand geplaatst, zodat een voorportaal ontstaat.

De ondernemer bezit twee vestigingen en heeft nu besloten zich op zijn andere zaak te willen concentreren, zodat dit bedrijf ter overname wordt aangeboden.

Recent zijn de stoelen vervangen en is de verlichting aangepast naar een met een Ipad gestuurde LED verlichting. Dit horecabedrijf is instapklaar om verder te draaien in het huidige concept, maar ook een nieuw concept is met kleine aanpassingen en zonder hoge investeringen te realiseren.

Putten is een toeristisch dorp gelegen aan de rand van de Veluwe. De Kerkstraat is de A1 winkelstraat van het dorp met veel zelfstandige winkels, maar ook diverse ketens zijn hier gevestigd.

Indeling
Entree, restaurantruimte met bar en circa 90 stoelen, bar, bedrijfskeuken, spoelkeuken, dubbele toiletgroep, personeelsruimte, kantoorruimte, opslagruimte, kelder met koelcel, terras

Openingstijden
EMjoy is thans geopend van 10.00 tot 16.00 uur; zondag en maandag gesloten. Op vrijdag koopavond met dinerkaart.
Voor Corona was het geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Bereikbaarheid/parkeergelegenheid
In de Kerkstraat is geen vrij autoverkeer toegestaan en is geen parkeergelegenheid. In de nabije omgeving zijn parkeerplaatsen aanwezig.

Medewerkers
Geen verplichte overname personeel

Gunning
Verkoop onder voorbehoud gunning verhuurder. Bij overeenstemming zal een verzoek worden ingediend bij verhuurder voor een nieuwe huurovereenkomst.

Vraagprijs goodwill/inventaris € 75.000
Huurprijs € 1.829 per maand excl. BTW (verrekening nutsvoorzieningen en servicekosten via verhuurder)

Voor nadere inlichtingen: horecamakelaar Guido Prins, tel 0655398064 of g.prins@klaassenbv.nl,
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?