Kerkstraat 34
Terug naar overzicht

Kerkstraat 34, Putten

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Emjoy Putten (lunchroom restaurant) te koop
EMjoy Coffee Food & More, gevestigd in het kernwinkelgebied van Putten en een modern en gezellig horecabedrijf, wordt nu ter overname aangeboden. Het heeft zich goede bekendheid verworven met de lekkerste en kwalitatieve koffie (vele jaren vermelding in de Misset Koffie Top 100!), maar ook met lunch en diner heeft het goede resultaten weten te bereiken onder het motto ‘Smaakvol, gastvrij en Betaalbaar’. Het hanteert een gevarieerde menukaart. Het bedrijf is ruim opgezet, met veel opslag- en bergruimte. Voor het bedrijf is een terrasgelegenheid en de pui kan geheel worden geopend. Voor Corona waren er 105 stoelen, in de huidige ruimere opstelling zijn dat er 60. Uiteraard kan dit met soepeler regelgeving weer worden uitgebreid. De ondernemer bezit twee vestigingen en heeft nu besloten zich op zijn andere zaak te willen concentreren, zodat dit bedrijf ter overname wordt aangeboden.
Door de indeling en inrichting is desgewenst zonder hoge investeringen de formule te wijzigen.

Indeling
Entree, restaurantruimte met bar en circa 100 stoelen, bar, bedrijfskeuken, spoelkeuken, dubbele toiletgroep, personeelsruimte, kantoorruimte, opslagruimte, kelder met koelcel

Openingstijden
Het bedrijf is thans geopend van 10.00 tot 16.00 uur; zondag en maandag gesloten
Voor Corona was het geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Bereikbaarheid/parkeergelegenheid
In de Kerkstraat is geen vrij autoverkeer toegestaan en is geen parkeergelegenheid. In de nabije omgeving zijn parkeerplaatsen aanwezig.

Medewerkers
Geen verplichte overname personeel

Gunning
Verkoop onder voorbehoud gunning verhuurder. Bij overeenstemming zal een verzoek worden ingediend bij verhuurder voor een nieuwe huurovereenkomst.

Vraagprijs goodwill/inventaris € 125.000
Huurprijs € 1.829 per maand excl. BTW (verrekening nutsvoorzieningen en servicekosten) via verhuurder

Voor nadere inlichtingen: horecamakelaar Guido Prins, tel 0655398064 of g.prins@klaassenbv.nl,
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?