Neckerstraat 3
Terug naar overzicht

Neckerstraat 3, Purmerend

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant De Drie Zwanen ter overname aangeboden.

Een ieder die wel eens in Purmerend is geweest kent het, Café - Restaurant De Drie Zwanen op de hoek van de Neckerstraat gelegen, een prachtig terras voor de deur en uitzicht op de brug. Het pand heeft een lange horecahistorie en is inmiddels sinds 2 jaar in handen van Marcel en Talita, die het bedrijf na de overname een gehele frisse metamorfose hebben gegeven.

Naast de restaurant functie wordt er regelmatig een beroep gedaan op de zaak voor vergaderingen, bruiloften, koffie tafel of recepties in de daarvoor geschikte af te scheiden zaal. De keuken is groot en compleet genoeg om hier flink aantal couverts te draaien. Het restaurant heeft c.a. 100 zitplaatsen binnen en 70 op het prachtig gelegen terras met uitzicht op de sluis. Boven de zaak zit een flinke bedrijfswoning met 2 slaapkamers en een eigen dakterras.

Voor een moderne ondernemer liggen hier genoeg mogelijkheden voor uitbreiding, denk aan een kleinschalige brouwerij of stokerij in dit zeer geschikte authentieke pand.
Helaas blijkt de eigenaar geconfronteerd met gezondheidsproblemen waardoor zij genoodzaakt dit fantastische bedrijf te koop aan te bieden.


Voor meer informatie of een afspraak tot bezichtiging, kunt u contact opnemen: Horecamakelaar Hans Berg
Kantoor Amsterdam - Noord-Holland
Mobiel : 06-51354528
h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?