Koemarkt 33
Terug naar overzicht

Koemarkt 33, Purmerend

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij biedt Brasserie 1434 ter overname aan op een toplocatie in Purmerend.

Ligging:
Brasserie 1434 is gelegen op een A locatie in het altijd gezellige centrum van Purmerend, aan dé horeca hotspot de Koemarkt. Voor velen een begrip om in het weekend uit te gaan, voor anderen dé plek om lekker een hapje te eten en te genieten bij de diverse horecagelegenheden op het plein. De historische Koemarkt staat bekend om zijn grote variëteit aan sfeervolle horecagelegenheden en ook tegenwoordig worden er nog vele markten gehouden op het plein, zodoende trekt het ook veel publiek.

Het betreft een tussengelegen (horeca) bedrijfspand met een ruim terras met vele zonuren. Een heerlijke uitvalbasis voor het winkelende publiek. Met een aantrekkelijk binnenstad met haar vele historische gevels en het gevarieerde winkelaanbod is het voor de vele bezoekers, een perfecte plek om een dagje te shoppen.

Purmerend is een stad en gemeente in de regio Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De stad is gelegen aan de A7, de belangrijkste autoverbinding met Amsterdam. Ten zuiden van Purmerend ligt Amsterdam (19 km), ten oosten ligt Volendam (10 km) en Hoorn (20 km) ten noorden.

Concept:
Brasserie1434 is een brasserie geheel in de Franse sferen. Ook de kaart is geïnspireerd op de Franse keuken. Of je nu wilt gaan voor een lekker lunch, een goed diner of een heerlijke borrel, het kan allemaal. Op het ruime terras of in het restaurant, met kleine of grote gezelschappen. De gerechten worden met veel liefde en ambacht bereid.

Het is een gezellig restaurant met een moderne, stijlvolle en warme sfeer. Mede door het karakteristieke statige pand krijgt de zaak een sfeervolle uitstraling. Deze sfeer wordt bij binnenkomst direct bevestigd door het modern klassiek ingerichte restaurant en bar gedeelte.

Het object heeft een aparte boven ruimte met 2 verdiepingen en ruim dak terras dat verhuurd kan worden als appartement/kamers. Voorzien van een eigen opgang. Hierdoor is de exploitatie uitermate geschikt voor de toeristische doelgroep en de lokale bewoners en heeft veel potentie.

Capaciteit
Het restaurant biedt ruimte aan ca. 75 gasten en heeft een terras aan weerszijden van de straat met nog eens 80 (tot max 120 zitplaatsen). De totale oppervlakte van het restaurant is ca. 150 m² en het totaal aan verkoopruimte is ca. 100 m². Daarnaast is er nog ca. 15 m² opslagruimte + toiletten en 30 m² aan keuken. Het bovengelegen appartement heeft 2 verdiepingen en een totaal oppervlakte van ca. 120 m².

Indeling:
Via het ruime terras aan de voorzijde van het object bereik je de entree in het midden van het pand kom je het restaurant. Het is een lange ruimte met aan de linkerzijde diverse tafels opgesteld en daar bevindt zich ook de logische geplaatste lange bar met een tapkranen, drank display, koelingen, spoelbak en een counter. Verder aan de linkerzijde achterin het restaurant bevinden zich de gescheiden dames- en herentoiletten.

In het midden en aan de rechterzijde van het restaurant staan diverse tafels en stoelen opgesteld in variërende opstellingen. De keuken is toegankelijk via een deuropening achterin het restaurant. De gehele rechterzijde wordt gebruikt als keuken en de linkerzijde is ingericht als spoelkeuken. De keuken is rondom voorzien van werkbank en apparatuur. Achterin de keuken zit een ruime koel-/vriescel en extra opslagruimte.

Aan de voorzijde van het object zit aan de linkerzijde een aparte opgang naar het bovengelegen appartement. Deze opgang is ook vanuit het restaurant te bereiken, wat ideaal is voor de containers, levering van leveranciers e.d.

Openingstijden:
Brasserie 1434 is geopend van dinsdag t/m donderdag en zondag van 11.00 uur tot 00.00 uur en vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur. Op maandag is het gesloten.

Verplichtingen:
Het bedrijf kent een afname verplichting bij een brouwerij. Verder zijn er geen leveranciers- en afnameverplichtingen. Ook is er geen personeelsverplichting.

De inventaris is in goede staat. Er zijn geen bruikleengoederen / leasecontracten die niet opgezegd kunnen worden.

De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt:
€ 295.000,-

De huurprijs bedraagt:
€ 56.000,- per jaar, excl. BTW, voor het hele object (dus incl bovengelegen appartement).

In overleg te aanvaarden.

Download de brochure bovenaan de pagina.

Voor meer info: Jamie Kleijne, 06-45210158 of j.kleijne@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?