Omgeving 0
Terug naar overzicht

Omgeving 0, Puente Genil

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: BEHO SPANJE AM106

Prachtige grote cortijo nabij "Puente Genil" die nu fungeert als B&B

Deze lokatie ligt centraal tussen Malaga, Sevilla, Cordoba en Granada.

Zodra je aan komt rijden voor de poort denk je al WOW dit is geweldig!!
Binnenkomst is door een mooie houten authentieke deur in een ruimte die nu voor gemeenschappelijk gebruik is. Tijdens iets minder mooi weer kan men hier een goed boek lezen of een spelletje doen. In deze ruimte is ook de trap naar boven waar zich 2 van de 5 suites bevinden. De suites zijn ingericht naar een thema en erg ruim opgezet. Beneden is ook toegang tot 1 suite en deze is ook geschikt voor minder validen.
Doorlopen naar buiten en dan komt u uit op een prachtige grote binnenplaats/patio die vol staat met grote palmbomen. De hele rechterkant van de cortijo bevat de ontvangstruimte, toilet,2 mooie grote compleet ingerichte keukens, bar en eetzaal met schouw en open haard. Aan een van de keukens grenst ook de grote wasruimte met veel opbergruimte en een patio voor alle was te hangen. Ook heeft de eigenaresse hier haar winkeltje met heel veel producten uit eigen tuin.
Op deze rechterkant is een bovenverdieping die nog geheel open is en waar men of nog meer suites kan creƫren of eigen woonruimte of een yogaruimte hoort ook tot de mogelijkheden. Grote badkamer en kastenkamer zijn al klaar. Vanuit 1 van de keukens gaat u via een trap naar boven waar zich nog 3 zeer ruim bemeten slaapkamers en 2 badkamers bevinden. 1 van de badkamers is en-suite. Een grote veranda aan de rechterzijde van de cortijo completeert het geheel.
Rechts van die veranda is een loungegedeelte en hier staat ook de grote rookoven,BBQ en zelfgemaakte paellabrander. Suite nummer 4 bevind zich direct aan de grote binnenplaats. Via de linkerzijde van de binnenplaats gaat u door een ruimte waar zich een bank bevind en alle boeken/informatie ligt voor een dagje er op uit te trekken. Als u van daaruit verder loopt bevind zich aan die rechterzijde de 5de suite.

Linksaf slaan betekent dat u doorloopt naar de kant waar zich de gym bevindt met grote buitendouche en een stukje verder is het zwembad met prachtig uitzicht en heerlijke relaxbedden en mooie zitjes. Dit gedeelte is ook weer zeer sfeervol ingericht. Naast het zwembad is ook weer een ruimte overdekt waar al een begin is gemaakt voor een leuk binnenbad met grote open haard.
Verder naar achter ligt een vijver met stiltetuin. In dit buitengebied is ook het hippiehuisje en een massagehuisje dat van alle gemakken is voorzien. Ook is er al een constructie aanwezig waar eventueel een saunacabine heel mooi zou zijn.
Het gehele grondstuk telt 32 soorten fruitbomen en staat vol met allerlei soorten kruiden w.o. lavendel, tijm, rozemarijn.....eigenlijk teveel om op te noemen. Ook is in het buitengebied een begin gemaakt voor een grote zwem/speelvijver maar kan evengoed gebruikt gaan worden als rijbak voor paarden e.d. Dierenverblijven, hondenhok en houtopslag is ook allemaal aanwezig.
Grote werkplaats met daarin o.a. de wateropslag van 3000 liter en pompinstallatie van het zwembad. Warm water heeft men van 2 gasgeisers en water word opgepompt uit de embalse.
Kosten voor water e.d zijn ongeveer 400 euro op jaarbasis...dus erg laag.
Men heeft stroom van zonnepanelen. Deze cortijo heeft zeker een bezichtiging nodig om een idee te krijgen van sfeer en schoonheid van het pand. Zeer mooie gelegenheid om een goedlopend bedrijf over te nemen!!
Het perceel is 14144 meter groot
Voor info: Horecamakelaar Berrie van Hoof 06-20004868
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?