Voorstraat 71
Terug naar overzicht

Voorstraat 71, Poeldijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname Restaurant Vrienden ( Poeldijk )

Exploitatie te koop.

Midden in de gemeente Westland ligt Poeldijk. In de nabijheid van het brede vaarwater de Gantel en direct aan verschillende fietsroutes door het Westland ligt aan de Voorstraat het prachtige restaurantcomplex Vrienden, van oudsher bij vele westlanders bekend.
Het bedrijf kent verschillende restaurantformules, van a la carte tot een feestavond en luxe dinerbuffet.

Het concept Eindeloos in het eetcafé is open op vrijdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. De zalen zijn geschikt van 25 tot 300 personen.

Indeling:
Bij binnenkomst,(begane vloer) komt u in een kleine hal ( voorportaal) met garderobe en de toiletten van het restaurant, als u in de hal rechtdoor gaat stapt u direct in de warme ambiance van het gezellige Eetcafé Eindeloos. In het eetcafé bevindt zich links een mooie en ruime bar.
Als u komt voor het gezellige partycentrum kunt u via het voorportaal naar links zodat u via een kleine hal in zaal 1 (capaciteit van 70 personen) komt, aangrenzend aan deze zaal bevindt zich zaal 2 (capaciteit van 150 personen).

Het partycentrum gedeelte beschikt over eigen toiletten en garderobe.
Tevens beschikt het bedrijf over een kinderspeelhoek, waar de kleintjes rustig en zonder gevaar zich kunnen vermaken zodat de ouders tegelijkertijd zich kunnen laten verrassen door de heerlijke gerechten.

In het hart van het bedrijf ligt een grote ruime keuken met aparte spoelkeuken, geheel voorzien van alle apparatuur, koel- en vriescellen, opslag- en expeditieruimte.

Het totale bedrijf bevindt zich in uitstekende staat van onderhoud. De inventaris is compleet en up to date.

De huidige eigenaar exploiteert dit veelzijdige horecabedrijf sinds 2000. Omdat er geen opvolging is wordt het gehele bedrijf ter verkoop aangeboden.
Goede naamsbekendheid .
Goede omzet en uitbreiding van omzet mogelijk.

Metrage:
Beneden ca. 680 m2
Totale grondoppervlakte ca. 751 m2

Capaciteit:
Eetcafé ca. 70 zitplaatsen
Buiten terras ca. 24 zitplaatsen
Zaal 1 ca. 70 zitplaatsen
Zaal 2 ca. 150 zitplaatsen

Openingstijden EINDELOOS:
Vrijdag - zondag vanaf 17.00 uur
Maandag tot donderdag dicht.

Openingstijden ZALEN:
Dagelijks te reserveren vanaf 25 personen

Parkeren:
In de directe omgeving bevinden zich verschillende parkeer mogelijkheden, ook kan men parkeren in de directe omgeving met u mobiel via de parkeer app.

Bereikbaarheid:
Noord, zuid, west, oost, vanuit elke richting is er een N weg die naar Poeldijk leidt. de N211 leidt in tien minuten linea recta naar Den Haag net als de N464. Met de N213 rijd je zo de andere dorpen van het Westland in of voeg je verderop in op de snelweg.

Personeel:
Er is sprake van overname van vast personeel.

Omzet:
€ 450.000

Vraagprijs bedrijfsexploitatie
€ 225.000

Huur:
€ 48.000 per jaar exclusief btw.

Overige:
Poeldijk is een kerkdorp in de voormalige gemeente Monster, en in de huidige gemeente Westland. Poeldijk heeft ongeveer 6000 inwoners (1 januari 2008) en ligt grofweg tussen Monster, Honselersdijk, Wateringen en Den Haag in.
De gemeente Westland telt 105.885 inwoners.

Voor meer informatie of geheel vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met Frits de Lange 0624287890 of f.delange@klaassenbv.nlNadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?