Pastoriedijk 325a
Terug naar overzicht

Pastoriedijk 325a, Pernis Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: PEKL - Hotel De Sluiskop - 2492

In het hartje van Rotterdam-Pernis ligt Hotel-Café-Restaurant "De Sluiskop". Dit hotel heeft al tientallen jaren een regionale, nationale- en internationale hotelfunctie. In de directe omgeving zijn honderden bedrijven gevestigd die hun binnen- en buitenlandse (tijdelijke) werknemers onderbrengen in één van de 34 moderne kamers. De Sluiskop heeft daarom een bovengemiddelde bedbezetting en dito rendement in het restaurant.

Het complex is volledig meegegroeid met de huidige wensen van haar gasten en voldoet ruimschoots aan alle eisen. De keuken is dusdanig compleet dat er tevens een gezond catering bedrijf wordt gevoerd voor de klanten in de wijde omgeving van Pernis.

De huidige eigenaar en zoon van de oprichter wil zijn bedrijf overdoen aan een waardige opvolger die het bedrijf de komende jaren door uitbreiding en bedrijfsvoering nog een stap verder kan brengen.

Gezien de investering die een dergelijke overname, vastgoed, goodwill en inventaris met zich meebrengt, heeft men een bijzonder management buy-in constructie voor ogen. Door het inbrengen van enig eigen vermogen kan men op termijn "De Sluiskop" volledig in eigendom verkrijgen. Kandidaten met een Middelbare of Hogere Hotelschool achtergrond met enkele jaren werk ervaring en de steun van een privé investeerder zouden een goede overname kandidaat kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.sluiskop.nl of http://www.sluiskop.nl/virtuele_tour.

Uiteraard kunt u ook voor meer informatie of het maken van een afspraak contact opnemen met:
Bedrijfsadviseur Peter Klaassen, 06 - 531 489 02 of p.klaassen@klaassenbv.nl.

KENMERKEN:
Vraagprijs inventaris / goodwill / onroerend goed: Op aanvraag
Omzetindicatie: Op aanvraag

TREFWOORDEN:
- De Sluiskop / Pernis Rotterdam
- Hotel / café / restaurant
- Dorp / stad / centrum / strand / bosgebied
- Regionaal / nationaal / internationaal
- Code: PEKL 2492
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?