Veerpromenade 13
Terug naar overzicht

Veerpromenade 13, Papendrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Wegens gezondheidsredenen, wordt u dit restaurant tegen elk aannemelijk bod aangeboden.

Algemeen
Restaurant Promenade, gelegen aan de Veerpromendade te Papendrecht, ter overname aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij.

Gemeente Papendrecht
Papendrecht is een plaats en gemeente in Zuid-Holland en telt 32.306 inwoners (mei 2018, bron: CBS).

Locatie
Restaurant Promenade is gelegen aan de Veerpromenade te Papendrecht. Dit ligt aan de in 2007 geheel vernieuwde winkelcentrum "de Meent". Het winkelcentrum, met een winkeloppervlakte van ca. 20.000 m2 en twee parkeergarages, maakt onderdeel uit van het plan herontwikkeling centrum van gemeente Papendrecht en heeft een regionale functie. Ook het omliggende gebied is grondig aangepakt. En er zijn de afgelopen jaren nieuwe woningen, horeca en winkels gebouwd.

Parkeren
De parkeergarage onder het winkelcentrum is ruim opgezet en er kan tegen betaling geparkeerd worden. De eerste 2 uur gratis parkeren. Daarnaast kan er op straat geparkeerd worden tegen betaling, in de avond is dit gratis.

Afmetingen
De oppervlakte is in totaal circa 250 m², waarvan de verkoopvloer circa 125 m². Het is verdeeld over twee verdiepingen, met elk een eigen bar en er is ruimte voor 70 zitplaatsen.

Elektrische installatie
De volgende installaties zijn aanwezig: krachtstroom, C.A.I. aansluiting, rioolaansluiting, CV, boiler, ADSL/WiFi, afzuiginstallatie, airconditioning, luchventilatie en koel- vriescelkasten.

Vraagprijs inventaris/ goodwill
Tegen elk aannemelijk bod.

Huurprijs
€3.125,- per maand, exclusief BTW.

Omzetindindicatie
> €300.000,-

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Peter Klaassen, E: p.klaassen@klaassenbv.nl , T: 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?