Meentpassage  1
Terug naar overzicht

Meentpassage 1, Papendrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: 19.059
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Horecaruimte, gelegen aan de Meentpassage en het Marktplein in het winkelgebied van Papendrecht, ter overname aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij.

Gemeente Papendrecht
Papendrecht is een plaats en gemeente in de Alblasserwaard in de provincie Zuid-Holland en onderdeel van een van de zeven Drechtsteden. De gemeente telt circa 32.000 inwoners (2019 bron: CBS)

Locatie
De horecaruimte is gelegen in winkelpark ‘de Meent’ in Papendrecht. Hier zijn verschillende horeca- en winkelgelegenheden gevestigd. De hoofdwinkelstraat de Meentpassage is verdeeld over 2 niveaus, op de begane grond in een hoekpand ligt deze horecalocatie.

Parkeren
Onder het winkelcentrum ligt een openbare parkeergarage (betaald). In de omgeving bevindt zich een blauwe parkeerzone.

Cookers
Op dit moment is restaurant Cookers gevestigd in het pand, waar in het restaurant, of in de zomer op het terras, al vanaf 10:00 uur een heerlijke verse kop koffie klaar staat voor de gasten, een lunch tussen het winkelen door genuttigd kan worden of een diner om de avond mee te beginnen, naast een glas wijn of een biertje.

De horecazaak is een overzichtelijke ruimte, met veel lichtinval door de vele grote raampartijen. Een open en ruime keuken, waardoor de gast een kijkje in de keuken meekrijgt. Er kunnen ca. 70 gasten plaatsnemen in het restaurant.

Het restaurant is ca. 127 m². De counter en keuken ca. 26 m², daarnaast is er een spoelkeuken van ca. 15 m2. Er is een koelcel (ca. 3 m²), een vriescel (ca. 3 m²), container (ca. 2 m²) en een magazijn (ca. 6 m²) aanwezig. Daarnaast zijn de twee aanwezige toiletten elk ca. 2,50 m². De delivery en de hal zijn samen ca. 26 m².

De horecazaak heeft een ruim terras, grenzend aan het marktplein.


Afmetingen
De verkoopbare vloeroppervlakte is in totaal circa 213 m² als volgt verdeeld:

• Restaurant: ca. 127 m²
• Counter/keuken: ca. 26 m²
• Spoelkeuken: ca. 15 m²
• Container: ca. 2 m²
• Koelcel: ca. 3 m²
• Vriescel: ca. 3 m²
• Magazijn: ca. 6 m²
• Wc 1 ca. 2,5 m²
• Wc 2 ca. 2,5 m²
• Delivery ca. 19 m²
• Hal ca. 7 m²

• Totaal: ca. 213 m²


De locatie biedt een uitstekende plek voor een leuk eigen concept, maar het is ook mogelijk een Delifrance vestiging te realiseren op deze plek. Dit is echter geen verplichting!

Delifrance
De eerste Delifrance vestiging in Nederland is geopend in 1984 in Amsterdam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs, daarnaast heeft Delifrance vestigingen in de meeste Europese landen en zelfs meerdere productielocaties.

Delifrance is een lunchzaak, waar Franse specialiteiten en lekkernijen geserveerd wordt. De producten zijn 100% natuurlijk. De vestigingen hebben allen een Franse ambiance. Delifrance blijft zich innoveren door onder andere elk jaar circa 300 nieuwe producten te introduceren. FFC (Franchise Friendly Concepts), de DELIFRANCE is de Franchisegever in Nederland en ondersteund de franchisenemer waar nodig. Dit doen zij door middel van ‘State of the art’ marketing, ‘Super supporting’ services, ‘Best in class’ purchase power en een ‘Brilliant’ netwerk.

Vraagprijs inventaris & goodwill
€95.000,-

Verbouwingskosten (indien wordt gekozen naar een ombouw Delifrance concept)
€190.000,-

Huurprijs (op basis van nieuw 5+5 jaar huurovereenkomst)
€5.416 per maand, exclusief BTW, excl. service- en promotiekosten

Omzetindindicatie
Ca. €550.000,-

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen naar personeel. Wel enkele onderhoudscontracten o.a. voor de koeling en de biertap is in eigendom van een brouwerij.

Openingstijden
Volgens de vergunning mag de zaak de gehele week geopend zijn van 07:00 - 23:00 uur.

Bestemming
Horeca

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Huurbetaling
Per maand vooraf te voldoen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met bedrijfsadviseur Peter Klaassen, telefoon: 06 - 53 14 89 02 of per mail: p.klaassen@klaassenbv.nl.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?