Oude Nieuwlandseweg  43c
Terug naar overzicht

Oude Nieuwlandseweg 43c, Ouddorp

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: PEKL 18.020
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Snackbar Springert in Ouddorp, inclusief grote woning

Op nog geen 600 m van het strand in het populaire Ouddorp vindt u cafetaria / restaurant Springert Dit mooie bedrijf is al jaren een begrip in deze druk bezochte Zuid-Hollandse badplaats. Het bedrijf wordt te koop aangeboden omdat de huidige exploitanten een andere uitdaging hebben gevonden in de buurt. Het bedrijf wordt aangeboden inclusief een mooie grote woning met 3 slaapkamers en een kantoor. Er is heel veel opslagruimte. In de directe omgeving kan vrij worden geparkeerd. Wat een prachtige plek om te exploiteren !

Potentie
Dit horecabedrijf heeft al jarenlang een mooie omzet met een hoog rendement. De vaste park-, camping-, en badgasten die Ouddorp jaarlijks bezoeken zijn zeer lovend over het bedrijf. Op www.springert.nl kunt u de recensies lezen. Met het opstarten van catering en bezorgen op de vakantieparken, bij bedrijven en particulieren kan de omzet eenvoudig verhoogd worden.

Inrichting
Voor de ingang een groot terras met zo’n 50 zitplaatsen, picknickbanken en aan de achterzijde nog een extra terras meet ca 40 zitplaatsen. Het bedrijf heeft binnen 64 zitplaatsen, ruim opgesteld. Een mooie bar met zitplaatsen. Er is voldoende ruimte om het aantal zitplaatsen eenvoudig uit te breiden. Het geheel is modern, strak en toch sfeervol ingericht. De inventaris is volledig en compleet, netjes en strak. De keuken is zondermeer ruim te noemen. Apart is er nog veel extra opslagruimte.

Woning
Er is een inpandige vierkamerwoning met kantoorruimte aanwezig.

Verplichtingen
Het bedrijf exploiteert thans als snackbar. Gezien de verstrekte vergunning kunnen de openingstijden worden verruimd. Er is geen personeel over te nemen. Er zijn geen verplichtingen naar leveranciers.

Openingstijden
In de winter is het bedrijf beperkt open: donderdag vanaf 16.00 uur, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.
Van 1 april tot 31 oktober is het bedrijf 7 dagen per week open vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur.

Financiële informatie
Omzetindicatie: meer dan € 300.000
Vraagprijs inventaris/goodwill/ huurdersbelang/huurrechten: €79.500
Huur : € 3.700,- per maand vrij van BTW. Er zijn geen servicekosten te betalen.
Huur bedrijfswoning: € 625,- per maand

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, Peter Klaassen, e-mail: p.klaassen@klaassenbv.nl, telefoon 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?