Kabbelaarsbank 5-8
Terug naar overzicht

Kabbelaarsbank 5-8, Ouddorp

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Gelegen aan de Brouwersdam, op de scheiding van meer en zee, ligt dit unieke bedrijf direct aan jachthaven Marina Port Zelande. In een statig pand wat niet zou misstaan aan de Cote d” Azure, uitkijkend over de vele mooie jachten die hier het gehele jaar voor de deur liggen. De jachthaven telt ruim 800 plaatsen, er is een camping en huizen-verhuur, een zwembad en natuurlijk het strand aan de Noordzee op loopafstand. Het bedrijf bestaat uit een restaurant op de begane grond met circa 140 stoelen, een terras aan het water met 160 stoelen, en een buitenbar. Op de eerste verdieping een restaurant met een moderne frisse uitstraling. Tevens is in dezelfde stijl een café wat middels deuren met het restaurant verbonden kan worden. Deze verdieping is geheel voorzien van eigen tap en keukeninstallatie. Ook in de winter verzorgd MPZ veel activiteiten waardoor het hier een jaar-rond exploitatie betreft.

Voor een impressie van de haven met alle bedrijven die daar aanwezig zijn klikt u op; www.mpz.nl Na een exploitant die hier 20 jaar ! heeft geëxploiteerd is er een externe ondernemer die het seizoen 2018 verzorgd heeft. Dit alles naar tevredenheid van de haven en haar gasten. Wegens meerdere bedrijven is het nooit de doelstelling geweest van deze ondernemer om er nog een bedrijf bij te nemen, vandaar dat deze kans zich voordoet vanaf begin 2019.

- De mooiste locatie aan het water
- Schitterend pand met mediterrane uitstraling
- TOP samenwerking met de verhuurder/ jachthaven.
- Bewezen formule.
- Ruime parking binnen 1 minuut loopafstand.
- Meerdere terrassen mogelijk.
- Uitbreiding in de winter mogelijk


Voor bezichtigingen van dit veelzijdige bedrijf, verzoeken wij u om contact op te nemen met Bart Brinkman van Klaassen Horecamakelaardij BV.


Bart Brinkman
bart@klaassenbv.nl
mobiel: 06-53960241
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?