Walstraat 2B
Terug naar overzicht

Walstraat 2B, Oss

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:

Viswinkel
Walstraat 2-B
Oss

Algemeen
Schitterende, sfeervolle viswinkel ter overname, gevestigd in een prachtig, authentiek pand in het centrum van Oss. De winkel is gelegen in de drukste winkelstraat, tegenover de ingang van de voormalige vestiging van V&D. Binnenkort zal hier worden gestart met een omvangrijke herontwikkeling, een combinatie van appartementen (14 verdiepingen), winkels, openbare gebouwen (o.a. bibliotheek). Een toekomstbestendige locatie derhalve.

De indeling van de zaak is logisch, grote open pui, afhaal-/zitgedeelte, grote koelvitrine, daarachter een ruime werkruimte met o.a. de bakwand. Op de begane grond verder nog de open voorbereiding-/afwaskeuken. De winkel is nagenoeg geheel onderkelderd, daar bevindt zich de grote, ingebouwde koelcel, personeelstoilet, meer dan voldoende opslagmogellijkheden.

Het huidige concept voorziet in de combinatie verkoop ‘verse vis’, (afhaal)maaltijden, broodjes, vispizza’s en gebakken producten waarvan de heerlijke kibbeling en de ‘gebakken vis’ de hardlopers zijn. De zaak heeft de mogelijkheid om etenswaren ter plaatse te nuttigen, zowel binnen (14 zitplaatsen en 4 zitplaatsen aan de eetbar) als buiten (ca. 20 zitplaatsen).

Deze geweldige locatie wordt nu ter overname aangeboden vanwege verhuizing, de handelsnaam wordt daarom niet overgedragen, uiteraard wel de inventaris en het huurdersbelang. Het betreft hier echt een buitenkans voor ondernemers in ‘de vis’ met enige affiniteit voor horeca, want deze turn-key winkel met veel mogelijkheden wordt aangeboden voor EEN ZEER SCHERPE PRIJS EN IS EEN FINANCIERING MOGELIJK, OOK VOOR STARTERS MET BEPERKTE EIGEN MIDDELEN.


Oppervlakte
Verkoopruimte (incl. werkruimte) : ca. 55 m2
Voorbereidingskeuken b.g. : ca. 30 m2
Kelder : ca. 75 m2
Terras : ca. 30 m2

Zitplaatsen
Winkel : 14 + 4 zitplaatsen
Terras : 20 zitplaatsen

Locatie
Midden in de drukste winkelstraat van Oss

Installaties
Alle noodzakelijke installaties zijn aanwezig

Personeel
Er wordt geen personeel overgedragen

Verplichtingen
Geen afnameverplichtingen leveranciers

Vergunning
Terrasvergunning verleend aan huidige exploitant

Bestemming
Exploitatie van huidige viswinkel is toegestaan

Woning
Niet aanwezig

Openingstijden
Woensdag t/m zondag van 12.00 uur – 00.00 uur


Nadere informatie: Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-200 025 30 of r.vandoorn@klaassenbv.nl


Code: REDO
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?