Molenstraat 17
Terug naar overzicht

Molenstraat 17, Oss

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Horecabedrijf
Molenstraat 17
5341 GA Oss

Algemeen
In het centrum van Oss ten midden van een verscheidenheid van verschillende retail en horeca is dit volledig ingerichte horecabedrijf gelegen. Het bedrijf beschikt over een ruime verkoopruimte, keuken en een mooie zaal. Aan de voorzijde is een terras en aan de achterkant vindt men een gezellige patio. Het gehuurde beschikt over een bedrijfsgebonden woning. Een toplocatie die geschikt is voor verschillende concepten.

Bij de juiste kandidaat is er een gedeeltelijke financiering bespreekbaar. Ook pacht van de inventaris behoort tot de mogelijkheden.

Indeling
Men komt via de entree in de verkoopruimte. In deze ruimte vindt men een centraal gesitueerde bar. Achter deze bar zijn de toiletten, de keuken en de opgang naar boven gelegen. Achter de keuken bevindt zich de zaal met aansluitende patio. Op de eerste verdieping vindt men de woonkamer, keuken en badkamer. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers gelegen.

Zitplaatsen
Restaurant: Ca. 55 zitplaatsen
Zaal: Ca. 50 zitplaatsen
Terras voorzijde: Ca. 15 zitplaatsen
Terras achterzijde: Ca. 20 zitplaatsen

Oppervlakte
Restaurant: Ca. 120 m2
Gang + Toiletten Ca. 20 m2
Keuken: Ca. 35 m2
Zaal: Ca. 100 m2
Kelder: Ca. 24 m2
Patio: Ca. 50 m2

Locatie
Het object is gelegen in het centrum van Oss. In de directe omgeving vindt men een verschillend aanbod van horeca en retail. Oss is een stad gelegen in de provincie Noord-Brabant, tussen Nijmegen en ’s-Hertogenbosch. De stad speelt een regionale rol als woon-, werk- en winkelstad. De stad Oss telt ca. 58.000 inwoners

Tegenover dit object zal het grootste binnenstedelijke nieuwbouwproject plaatsvinden sinds de grote stadsbrand. Bij dit project zal het lelijkste pand van Oss, de voormalige V&D gesloopt worden en op deze grond zal een woontoren van veertien verdiepingen, een cultureel centrum en 2500 m2 winkelruimte gerealiseerd worden.

Installaties
Airco
Alarm
Vetvangput

Personeel
Geen personeel ter overname

Verplichtingen
Geen
Bier technisch gedeelte bruikleen brouwerij

Vergunning
Zelf aanvragen

Woning
Er is een bedrijfsgebonden woning aanwezig. De bedrijfsgebonden woning is voorzien van woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers.

Openingstijden
Zelf te bepalen.


Nadere informatie: Horecamakelaar Michael Klaassen, 06-532 989 25 of m.klaassen@klaassenbv.nl

Code: MIKL 3926
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?