Kerkbuurt 14
Terug naar overzicht

Kerkbuurt 14, Oostzaan

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Kerkbuurt 14 1511 BD Oostzaan

GOEDLOPENDE BRASSERIE TE OOSTZAAN!

Gevestigd in het voormalige Gemeentehuis van Oostzaan vind u de goedlopende brasserie genaamd “Het Wapen van Oostzaan”. Met als visitekaartje een prachtig groot terras van 75 stoelen aan de voorzijde.

Binnen heeft men de authentieke stijlen van het pand gecombineerd met moderne elementen en zo een sfeervol en gezellig restaurant weten te creëren Met zijn lange bar en een mooie serre met zicht op het plein, zijn er binnen nog eens 50 zitplaatsen. Momenteel is alles binnen en buiten zo ingericht dat alles aan de voorschriften omtrent Covid voldoet, wat aangeeft dat er meer dan genoeg ruimte is.

Het Wapen van Oostzaan is een gewilde locatie voor een goede kop koffie, een verzorgde lunch, of gewoon een heerlijke hap eten. Het restaurant vervult een belangrijke rol in de omgeving waar verder weinig horeca te vinden is en is daarnaast een officiële trouwlocatie.
De zaak draait goed en heeft ook sinds de gewijzigde situatie bewezen een volwaardig horecabedrijf te zijn, welke de Corona crisis prima kan doorstaan. Samen met een klein team kunt u hier een hele leuke boterham verdienen.

Heeft u interesse, of wilt u overgaan tot een bezichtiging van de zaak, neemt u dan contact op met Hans Berg direct bereikbaar op 06 - 51354528
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?