Kerkbuurt 14
Terug naar overzicht

Kerkbuurt 14, Oostzaan

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
GOEDLOPEND EETCAFE TE OOSTZAAN!

Gezeteld in het voormalige Gemeentehuis van Oostzaan, zit hier al sinds jaar en dag een goedlopend eetcafe vernoemd naar het dorp zelf. Met een prachtig terras van 75 stoelen aan de voorzijde op het plein bij het nieuwe Gemeentehuis, kan men terecht spreken van een zichtlocatie. Maar ook binnen heeft men de authentieke stijlen van de bruine horeca weten te vertalen.

Met zijn enorm lange bar, een nis waar getrouwde stellen zich kunnen laten fotograferen (omdat het ook een echte trouw-locatie betreft) en een mooie serre met zicht op het plein, is het hier binnen met nogmaals 75 zitplaatsen ook goed vertoeven. De ultieme locatie om hier af te spreken, want eetcafe Oostzaan is een gewilde locatie voor een goed kop koffie, een verzorgde lunch of gewoon een heerlijke hap eten.

De zaak draait goed, maar helaas zorgen de vele, vele horecajaren van de ondernemer voor lichamelijke problemen en zal er een stap terug gedaan moeten worden. Ook de afstand tussen woon en werk verkeer beginnen inmiddels zijn tol te eisen. Het is werkelijk een mooi en gezond bedrijf om in te stappen, samen met een klein team kunt u hier een hele leuke boterham verdienen.

Behoudens personeel, kan de zaak vrij van verplichtingen worden geleverd.

OMZETINDICATIE : € 560.000,-
HUURPRIJS : € 3.750,- per maand vrij van BTW
VRAAGPRIJS : € 169.000,-

Voor meer informatie of een bezichtiging neem u contact op met:
Horecamakelaar Hans Berg
Kantoor Amsterdam - Noord-Holland
Mobiel : 06-51354528
E: h.berg@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?