Zanddijk 5
Terug naar overzicht

Zanddijk 5, Oostvoorne

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 18.014E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Brasserie Lime op de Jachthaven in Oostvoorne

De zon schijnt nog steeds. Voor u een unieke kans om deze mooie brasserie aan het Brielse Meer over te nemen tegen een "winterprijs", "Ook in het winterseizoen kunt u hier uw brood verdienen! Huidige exploitant runt het bedrijf met veel plezier maar heeft een uitdaging buiten de horeca aangeboden gekregen. Hij is zeker bereid om de juiste ondernemer wegwijs te maken en te introduceren bij zijn gasten.

Locatie
Oostvoorne is een badplaats vlakbij Brielle op het eiland Voorne in de provincie Zuid-Holland. Er wonen zo’n 7950 mensen. In het vakantieseizoen verblijven er echter vele malen meer gasten in het dorp en op het bekende vakantiepark Kruininger Gors. De jachthaven ligt direct naast dit grootste vakantiepark van Nederland. Jachthaven Geijsman is ook bij de watersporters in Nederland een bekende locatie om voor een weekend aan te meren.

Potentie
Het bedrijf richt zicht op verschillende doelgroepen: de vaste ligplaatshouders van de jachthaven, toeristen en bezoekers van de jachthaven, gasten van het vakantiepark en natuurlijk bewoners van Oostvoorne en omliggende dorpen. De Maasvlakte met al haar bedrijvigheid en werknemers ligt een paar kilometer verderop. Catering bij bedrijven biedt nog goede groei mogelijkheden om de omzet flink te verhogen, zeker buiten het hoogseizoen.

Het bedrijf kan en mag het hele jaar door open zijn. De brasserie is in de zomermaanden 7 dagen per week open, buiten het hoogseizoen 5 dagen per week en dan alleen voor het diner. Met de lage huur is het voor de juiste ondernemer / ondernemers paar een bedrijf waarmee een goed rendement behaald kan worden.

Inrichting
Het paviljoen is voor een groot deel uit glas opgetrokken. Hierdoor hebben de gasten in de brasserie en de serre vrij uitzicht over de jachthaven en over het Brielse Meer. Het terras ligt aan twee zijden van het pand, met de hele dag zon. (zuiden en westen).

Het bedrijf is moderne en sfeervol ingericht en heeft zo’n 25 zitplaatsen aan hoge en lage tafels en aan de bar. In de aparte serre zijn nog zo’n 25 zitplaatsen en op het terras ca 50 zitplaatsen.

De ruime keuken met alle benodigde apparatuur wordt van het restaurant gescheiden door twee klapdeuren. Apart is nog een grote ruimte voor opslag en dergelijke.

Verplichtingen
Het bedrijf voldoet thans aan alle inrichtingseisen en beschikt over alle vergunningen. Er is nu een lease overeenkomst voor de koffiemachine en voor de muziek/kassa computer, maar die kunnen opgezegd worden. Er zijn verder geen verplichtingen aan brouwerijen of andere leveranciers. Overname van personeel kan in onderling overleg geregeld worden.

Openingstijden
Het bedrijf kan en mag 12 maanden per jaar open zijn. Huidige exploitant is van 1 november tot 31 maart gesloten. In het voor en naseizoen 5 dagen in de week en in het hoogseizoen 7 dagen per week van 12.00 / 22.00 uur open.

Financiële informatie
Omzetindicatie 2017: € 250.000,- met een lage huur en hoog rendement
Vraagprijs inventaris/goodwill/ huurdersbelang/huurrechten: € 70.000,-
Huurprijs onroerend goed: € 1.100,- per maand excl. BTW. “gas, water, licht” ca € 500,- per maand.
(in overleg met verhuurder kan een nieuwe huurovereenkomst overeengekomen worden)

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, e.meijer@klaassenbv.nl , telefoon 06 236 263 07.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?