Landmetersweg  1
Terug naar overzicht

Landmetersweg 1, Oostkapelle

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
HORECA OP ZEEUWSE TOP CAMPING
Landmetersweg 1, 4356 RE Oostkapelle

Camping de Pekelinge heeft zich de afgelopen 10 jaar gevestigd in de top van de Zeeuwse kampeermarkt. In het Grand café van de camping heeft dat geleid tot een verdrievoudiging van de omzet. De eigenaar van de camping is tevens de verhuurder van dit Grandcafé en de visie voor de toekomst is dat een flinke uitbreiding en vernieuwing kansrijk is. In 2020 wordt daarom begonnen met een ambitieus investeringsprogramma voor de horecavoorziening. Dit zal leiden tot een verdere toename van de omzet.

De basis voor de horeca zijn de gasten van camping de Pekelinge en gasten van de nieuwe hotelchalets. Alle voorzieningen en activiteiten van De Pekelinge ondersteunen de horeca-exploitatie en kunnen ook voor andere markten worden ingezet. Juist het versterken van alle exploitaties tezamen zal resulteren in een optimaal rendement.

De mogelijkheid bestaat mee te liften op een reeds bewezen formule
In overleg met de verhuurder is inspraak in de plannen gewenst.
Bij de juiste kandidaten is deels financiering mogelijk.
Groot omzetpotentieel door groot aantal gasten op De Pekelinge.
Zowel binnen-, als buitenterrassen met uitzicht op zwembaden, speeltuinen en sportfaciliteiten.
Veel faciliteiten van de camping zijn beschikbaar voor de gasten.

Nu bestaat het ruim opgezette Grand Café uit een restaurant, snackbar, een zaal voor de grote activiteiten, een buitenterras en een binnenterras. Vanaf het buitenterras heb je een perfect uitzicht op de spetterende kids in het zwembad. Maar vanaf het binnenterras kijk je uit op een grote indoor speeltuin. In deze binnenspeeltuin, helemaal gethematiseerd in de stijl van een zeehaven, blijven de kinderen ontdekken. Er kan worden geklommen naar de top van de vuurtoren. Ook de ‘free-fall’ glijbaan is voor de echte durfallen een ware attractie. Terwijl de kinderen zich vermaken in één de speeltuinen of in het zwembad, kunnen gasten lekker ontspannen borrelen in het Grand Café.

Er wordt gezocht naar een ondernemers(stel) dat bij het exploiteren van de horeca de samenwerking zoekt met de camping. Te denken valt onder andere aan ontbijtservice op het terrein en welkomdiners voor aankomende gasten.
www.grandcafedepekelinge.nl
https://pekelinge.ardoer.com

Voor info Bart Brinkman 06 53960241

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?