Enschedesestraat 127
Terug naar overzicht

Enschedesestraat 127, Oldenzaal

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Café, Restaurant Zalencentrum Kothman BV

Ter overname aangeboden:

Café, Restaurant Zalencentrum Kothman BV (inclusief riante bedrijfswoning met besloten terras)

Kothman is een lopend, breed opgezet horecabedrijf, staande op een kaveloppervlak van 1376 m2
Kothman heeft vanwege de unieke locatie naast een horeca-, carnaval, gala´s etc, discotheek, dancing. ook veel andere potentie (detail- en/of groothandel)

Kothman is gelegen aan de invalsweg van Oldenzaal, nabij de autobaan A1, het centrum en het industrieterrein. Kothman beschikt over diverse zalen (totaal 723 m2), welke ruimte biedt aan 20 tot 450 zitplaatsen, een voorcafé met speciale rookruimte, een besloten terras, een grote dansvloer, een grote feest-/voorraadkelder (145 m2), professionele keuken, wasruimte, professionele horeca-installatie en passend meubilair. Daarnaast heeft Kothman een grote garagebox en ruime parkeergelegenheid welke ruimte biedt aan 120 personenauto’s. Het pand is aan de zijzijde met vrachtwagen te bevoorraden en is met afsluitbaar hekwerk beveiligd.

Het bedrijf bevindt zich in uitstekende staat van onderhoud. De inventaris is compleet en up-to- date. Kortom alle ingrediënten voor een succesvolle onderneming.

Kothman beschikt tevens over een riante moderne bovenwoning, met een eigen overdekt entree; hal, trapopgang, toilet, grote keuken, met toegang naar kelder, woonkamer, bijkeuken en vrijstaande berging. 1e verdieping overloop , zes slaapkamers, 2 badkamers, 2e verdieping via vaste trap naar bergzolder.

Nu nog een enthousiaste horecaondernemer, detailhandel- en/of groothandelketen die van deze toplocatie een verder succes gaat maken. Er zitten geen verplichtingen op dit pand.

Reden verkoop! Geen opvolging, leeftijd.

Koop/Huur vastgoed: op aanvraag.
Koop inventaris/goodwill/handelsnaam: op aanvraag.

Voor meer info Nico Hoitink
0648250126 of n.hoitink@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?