Vennelaan 2A
Terug naar overzicht

Vennelaan 2A, Oisterwijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
VERBETERDE CONDITIE'S: KOOPPRIJS € 625.000 K.K. WAARVAN GRONDEIGENAAR WIL € 275.000,- LENEN TEGEN 2%

Op een prachtige locatie aan de mooiste toegangswegen van Oisterwijk, nabij het centrum, op de hoek van de Gemullenhoekenweg en de Vennelaan ligt dit ruime perceel.
Dit perceel is in het bestemmingsplan opgenomen als horecalocatie. En daar leent het zich ook uitstekend voor met als buren de bekende Brasserie Ome Jan en het Fletcher Hotel Restaurant Boschoord.
Het Hertenkamp en de Oisterwijkse vennen en bossen zijn de overige buren.
Het perceel kadastraal bekend als Oisterwijk C 947 en oppervlakte is 2110 vierkante meter.
Op het perceel ligt een gebouw met achterstallig onderhoud. Dit moet gerenoveerd of afgebroken worden.
Er zit nu een horecabestemming op. Er mag in 2 lagen van 455 vierkante meter gebouwd worden. Horecacategorie 1c en 2. Zie bijlage .In totaal dus 910 vierkante meter horecaruimte. De rest van het terrein kan benut worden als terras tuin en parkeerruimte
De zuidzijde van het perceel wordt begrenst door een openbare parkeerruimte van de gemeente Oisterwijk. Dus niet, wat veel mensen denken, enkel voor de gasten van Hotel Restaurant Boschoord. De ingang van deze parkeerplaats is aan Gemullenhoekenweg en heeft een directe verbinding met het aangeboden perceel.
Gezien de ontwikkelingen omliggende gebied lijkt het niet onmogelijk dat de Gemeente Oisterwijk medewerking zal verlenen aan een andere bestemming. Bijvoorbeeld het bouwen van appartementen.
Hiervoor zal dan wel een bestemmingsplan wijziging moeten worden aangevraagd en verleend. Dit zal door koper en voor zijn risico in gang moeten worden gezet. Dit zou wel eens een erg mooie kans kunnen zijn.
Deze locatie leent zich voor vele concepten. Aanbevolen wordt om zelf ook informatie in te winnen bij de gemeente Oisterwijk of uw plannen verwezenlijkt kunnen worden.
Oisterwijk.
Is een prachtige bourgondische gemeente in Midden Brabant. Veel toeristen weten deze gemeente te vinden. Fietsen , wandelen, cultuur en winkelen. U vindt het hier allemaal. Er is een mooi aanbod van goed draaiende horeca. Ook de inwoners, die boven gemiddeld verdienen, dragen bij aan de bruisende horeca.
Oisterwijk is gunstig gelegen ten opzichte van de attractieparken in Brabant en de 3 grote steden Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Koopprijs € 625.000,- k.k.
Dit is een lage prijs. Zeker gezien de prijzen die op andere plaatsen in Oisterwijk gehanteerd worden.

Voor meer informatie en gegevens kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.
Berrie van Hoof 06-20004868.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?