Lindeplein 7
Terug naar overzicht

Lindeplein 7, Oisterwijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ondernemer gezocht:
Kinderspeelparadijs
Lindeplein 7
Oisterwijk

Algemeen
Klaassen Horeca Makelaardij biedt u een unieke kans om een Kinderspeelparadijs te beginnen in het centrum van Oisterwijk op 1.600 m². Wij zijn op zoek naar een exploitant voor deze nieuw op te starten exploitatie. Onze opdrachtgever is bereid mee te denken in de benodigde financiering. Dit wordt zowel gedaan in de benodigde financiering als in de huurprijs. U wordt namelijk een omzet gerelateerde huur aangeboden van 20% van uw omzet met een minimum van € 50.000,00 excl. BTW. De impressie is gebaseerd op een gedeelte voor jonge kinderen in de kelder en een ruimte voor oudere kinderen op de begane grond waar de DJ-booth centraal staat. De locatie is gelegen op het Linden kwartier en de aangeboden vierkante meters zijn verdeeld over 800 vierkante meter kelder en 800 vierkante meter op de begane grond (kelder heeft een hoogte van 3,80 meter). Mocht u aanpassingen willen in het aangebodene dan is dit uiteraard bespreekbaar. Het doel van deze brochure is om in aanraking te komen met daadkrachtige ondernemers die met hulp van de pandeigenaar een mooie exploitatie willen opzetten. De geschatte investering zoals aangegeven in de bijlage bedraagt ca. € 300.000,00. Op de investering wil de eigenaar van het pand op diverse manieren met u meedenken.

Oppervlakte
Begane grond: Ca. 800 m2
Kelder: Ca. 800 m2

Locatie
Het aangeboden object is gelegen aan het Lindeplein, een plein gelegen aan De Lind in Oisterwijk. In de directe omgeving vindt men verschillende horecagelegenheden, winkels en woningen.
Bestemming
Leisure: Bowling, Fitness, Speelparadijs, Bioscoop etc.
Horeca: Restaurant, Bar, Café en Discotheek.

Huurovereenkomst
Er wordt een nieuwe huurovereenkomst gesloten, conform het ROZ-model 2012 (met horecaclausules), voor perioden van 5+5 jaar.

Personeel
Niet van toepassing

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen


Nadere informatie: Bedrijfsadviseur Michael Klaassen, 06-532 989 25 of m.klaassen@klaassenbv.nl


Code: MIKL 3769


Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?