Boxtelsebaan 8
Terug naar overzicht

Boxtelsebaan 8, Oisterwijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Horecabedrijf
Boxtelsebaan 8
5061 HD Oisterwijk

Algemeen
Dit horecabedrijf is gevestigd nabij het centrum van Oisterwijk, en is op dit moment gesloten. Het bedrijf is geschikt voor vele concepten, maar vanwege de inrichting en stijl uitermate geschikt als Grieks restaurant. Oisterwijk is een centraal gelegen dorp tussen de steden Tilburg en ’s-Hertogenbosch en heeft ruim 20.000 inwoners. Het staat bekend om haar bourgondische leven en beschikt over een ruime hoeveelheid aan horecabedrijven, die elkaar allemaal aanvullen.

Indeling
Via de entree, komt men binnen in een voorportaal waar op dit moment de mogelijkheid is tot afhalen. Wanneer men doorloopt komt men in het restaurant waar in de huidige opstelling 60 zitplaatsen zijn gecree ¨erd. Aan de linkerzijde bevindt zich de volledig uitgeruste bar. Middels een trap achter in de zaak gaat men naar beneden waar de aparte dames- en herentoiletten zijn gesitueerd. Ook is hier een opslagruimte met een ruime ingebouwde koelcel. Terug op de begane grond bevindt zich ook nog een invalidentoilet. Achter in de zaak bevindt zich de doorgang naar de keuken.

Zitplaatsen
Verkoopruimte: 65 zitplaatsen (mogelijk om meer plaatsen te cree ¨ren na een simpele aanpassing)

Oppervlakte
Verkoopruimte: 95 m2
Keuken: 25 m2
Kelder (toiletten/opslag): 60 m2
Opslag buiten: 20 m2

Locatie
Het object is gevestigd in het centrum van Oisterwijk, een centraal gelegen dorp tussen Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Het dorp heeft ruim 20.000 inwoners en heeft in de zomermaanden te maken met veel toerisme. Er is een verscheidenheid aan horecabedrijven in het dorp die elkaar allemaal goed aanvullen. Vanwege de ruime parkeergelegenheid in de omgeving is het object ook zeer geschikt om te kunnen afhalen.

Installaties
Koelcel
Vetvangput
Airco

Personeel
Geen personeel ter overname

Verplichtingen
Afnameverplichting bij Inbev

Bestemming
Bestemmingsplan: Centrum Oisterwijk
Enkelbestemming: Gemengd – horeca
De voor ‘gemengd – horeca’ aangewezen gronden zijn bestemd voor cultuur en ontspanning, detailhandel, dienstverlening en horecabedrijven categorie 1b van de Staat van horeca-activiteiten.
Categorie 1b houdt in ‘overige lichte horeca’ zoals restaurant, Bed & Breakfast, bistro, hotel, kookstudio, pension, shoarmazaak/grillroom etc.

Kadaster
Kadastrale aanduiding: Oisterwijk F 3038 A3
Omschrijving: Bedrijvigheid

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Openingstijden
Het bedrijf is vanaf heden gesloten.
De openingstijden zijn nader te bepalen. Ruime openingstijden zijn toegestaan volgens de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Oisterwijk.

Voor meer info: bedrijfsadviseur Ad Janse, 06 - 109 680 36 of a.janse@klaassenbv.nl
Code: ADJA 2333
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?