Notel 42
Terug naar overzicht

Notel 42, Oirschot

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname / Te Koop aangeboden:
Hotel Artisan
Notel 42
Oirschot

Algemeen
Prachtig gelegen kleinschalig hotel met restaurant op een royaal perceel van maar liefst 2975 m² aan de rand van het toeristische Oirschot, met uitzicht over de landerijen en op slechts 10 minuten loopafstand van het gezellige centrum en 10 autominuten van het dynamische centrum van Eindhoven.

Dit goedlopende hotel is in 2005/2006 volledig verbouwd, gerenoveerd en uitgebreid. Het restaurant, de receptie en de lounge zijn volledig verbouwd in 2014. Het hotel beschikt over 18 moderne kamers met badkamer, telefoon, televisie en draadloos internet. Naast het hotel is een dependance aanwezig (voormalige woning) met 5 kamers (met badkamer en televisie) en een separaat te verhuren 2-kamer appartement. Het hoofdgebouw beschikt over een bedrijfskeuken, ontbijtkeuken, ruim restaurant, diverse bergruimten, diepvriescel, koelcel, wasserette, ontbijtzaal, receptie, lounge, entree. Buiten treffen we de rookgelegenheid, de fietsenberging, het ruime terras op zonzijde, de prachtig aangelegde tuin met vijver en ruime parkeerplaats aan. Verdere uitbreiding is nog mogelijk en toegestaan.

Het hotel ligt centraal in “het groene woud” tussen Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch, op korte afstand van Best en vliegveld Eindhoven en zodoende geschikt voor zowel de toerist als de zakelijke gast. In de directe omgeving liggen verschillende natuurgebieden zoals de Mortelen, de Campina heide en natuurgebied de Baest voor prachtige fiets- of wandelroutes. Vanwege de goede en betrouwbare huuropbrengst is het een interessant beleggingsobject.

Indeling
Op de begane grond is de ontbijtzaal (tevens restaurant en bar) en een verblijfsruimte met toiletten. Naast de openbare ruimte is er een grote keuken aanwezig, diverse bergruimten en een diepvriescel. Naast de bergruimten bevindt zich het washok met de benodigde machines voor grootverbruik.

Aan de voor- en achterzijde van het pand zijn parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein. De achterplaats is afsluitbaar en biedt tevens een overdekte fietsenberging. Tevens ligt er een mooie tuin achter het hotel met schitterende vijver.

Kamers hotel: Naast 8 kamers op de begane grond, welke ideaal zijn voor senioren en minder validen, zijn er 11 kamers op de 1e verdieping aanwezig ( 9 kamers voor 2 personen en 2 kamers voor 1 persoon).
Kamers dependance: Naast 4 kamers (voor 2 personen) op de 1e verdieping is er 1 kamer (voor 4 personen) op de 2e verdieping aanwezig.

Zitplaatsen
In zeer ruime opstelling zijn er binnen ca. 120 zitplaatsen

Oppervlakte
Het object is gelegen op een royaal perceel van 2975 m2

Locatie
Het object is landelijk gelegen aan de rand van Oirschot, nabij het buitengebied.

Installaties
De technische installatie is als nieuw. De Cv-installatie is per afdeling apart af te sluiten c.q. te besturen en alle warmwaterleidingen zijn opgenomen in het ringleidingsstelsel. De brandmeldinstallatie voldoet aan alle eisen en er is een inbraakinstallatie aanwezig.

Personeel
Er hoeft geen personeel overgenomen te worden, dit is wel mogelijk via pay-roll.

Verplichtingen
Overzicht verplichtingen op aanvraag

Kadaster
Oirschot L 745 en Oirschot L 258

Woning
In het object is geen separate woning aanwezig. Eventueel zou een van de voor verhuur bestemde appartementen gebruik kunnen worden als woning.

Nadere informatie: Bedrijfsadviseur Michael Klaassen, 06-532 989 25

Code: MIKL
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?