Markt 7
Terug naar overzicht

Markt 7, Oirschot

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Grand Café Palacio
Markt 7
5688 AJ Oirschot


Nu in prijs verlaagd!!


Algemeen
Goedlopend horecabedrijf gelegen op een uitstekende locatie aan de historische Markt van deze zeer toeristische gemeente Oirschot. Deze gemeente staat bekend als levendig en toeristisch met grote aantrekkingskracht op de wijde omgeving. Met name in de lente- en zomermaanden is het hier goed vertoeven. Grand café Palacio is een uitermate sfeervol bedrijf, dat gesitueerd is aan de Markt en dus te allen tijde volop "in the picture” staat. Aan de voorzijde is een stijlvol terras gelegen (50 zitplaatsen) met terraswarmers en een prachtig uitzicht op de monumentale kerk die een duidelijke aantrekkingskracht heeft. De exploitant heeft in de jaren een goed bedrijf weten op te bouwen met een heerlijke lunch- en avondkaart. Het restaurant (± 180 m²) is binnen sfeervol ingericht en biedt plaats aan circa 80 personen. De ruime (spoel)keuken is achterin het restaurant gelegen. Aan de overzijde op de Markt is meer dan voldoende parkeerruimte en boven de zaak is een zeer ruime bedrijfswoning aanwezig (5 slaapkamers). Deze woning is via een separate opgang te bereiken. Oirschot heeft meerdere mooie horeca en de omzetten daarvan zijn bewonderingswaardig gezien de omvang van de gemeente (18.500 inwoners). Dit zegt alles over de enorme aantrekkingskracht die deze gemeente uitoefent. Met recht kan hier over een instapklaar bedrijf gesproken worden, dat zich leent voor meerdere formules. Al met al een mooie uitdaging voor ondernemers die in dit sfeervolle pand de goede potentie inzien.

Indeling
Via het knusse terras komt men in de ruime verkoopruimte. Aan de linkerzijde is de ruime bar met daarachter de keuken en spoelkeuken gelegen. In de verkoopruimte zijn verschillende knusse zitjes gecreëerd. Aan de achterzijde zijn de toiletgroepen gelegen. Aan de buitenzijde is een ruime overkapte binnenplaats t.b.v. opslag. Boven is een ruime bovenwoning, nadere informatie vindt u verder in deze brochure.

Zitplaatsen
Verkoopruimte: Ca. 80 zitplaatsen
Terras: Ca. 25 zitplaatsen
Terras markt: Ca. 25 zitplaatsen (45 in het weekend)

Oppervlakte
Verkoopruimte: Ca. 180 m2
Keuken: Ca. 15 m2

Locatie
Het object is gelegen aan de markt van het toeristische Oirschot. Het centrum van Oirschot ken een leuke verscheidenheid van horeca en retail. Oirschot is een gemeente gelegen in De Kempen en heeft ca. 18.500 inwoners. Oirschot staat bekend als bourgondische en toeristische gemeente met een grote aantrekkingskracht vanuit de regio.

Personeel
1 x 28 uur onbepaalde tijd
Diverse oproepkrachten

Verplichtingen
Brouwerij: Verplichting Grolsch uit hoofde van de huurovereenkomst
Lease overeenkomsten: 1 espressoapparaat tot 01-09-2019 en muziekcomputer Xenox

Woning
Boven het gehuurde is een zeer ruime bovenwoning gelegen met aparte opgang. Deze woning is voorzien van 2 ruime woonkamers, keuken, 2 badkamers, kantoor en 5 slaapkamers.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Geopend van 10:00 tot 00:00
Woensdag: Geopend van 11:00 tot 00:00
Donderdag: Geopend van 11:00 tot 00:00
Vrijdag: Geopend van 11:00 tot 02:00
Zaterdag: Geopend van 11:00 tot 02:00
Zondag: Geopend van 11:00 tot 00:00


Nadere informatie: Horecamakelaar Michael Klaassen, 06-532 989 25 of m.klaassen@klaassenbv.nl

Code: MIKL2321
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?