Koningin Wilhelmina Boulevard 16A
Terug naar overzicht

Koningin Wilhelmina Boulevard 16A, Noordwijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Parel langs het Noordzeestrand! Aan de sfeervolle boulevard van Noordwijk ligt dit fantastische restaurant, waar je met uitzicht op de duinen kunt genieten van verfijnde culinaire gerechten, prachtige wijnen en bijzondere gastvrijheid. Hier wordt met liefde en passie gewerkt! Dat veel gasten dit weten te waarderen blijkt uit alle loftuitingen en een vermelding in de Michelin gids. Het restaurant is verschillende keren uitgeroepen tot beste restaurant van Zuid-Holland!

Indeling
Het restaurant is stijlvol ingericht en heeft een warme ambiance. Op het prachtige terras kun je met uitzicht op de duinen, genieten van een prachtige zonsondergang met het geruis van de zee op de achtergrond.
Er is een gedeeltelijk open keuken, een mooie bar, dubbele toiletten en het restaurant beschikt over een zeer ruim souterrain met plaats voor berging, kantoor, etc. Via het souterrain is er toegang tot een afgesloten privé parkeerplaats.

Binnen is er plaats voor 30 gasten. Er zijn twee terrassen, waarbij het ene terras ruimte biedt aan circa 30 gasten en op het andere terras direct aan de boulevard is plaats voor zo'n 20 gasten.
Het totale oppervlakte van de zaak is zo'n 115 m2, met een begane grond van 80 m2 en een souterrain van 35 m2. Hierbij komen nog de beide terrassen van in totaal zo'n 70 m2. Bij elkaar dus ruim 185 m2 aan gebruiksoppervlakte!

Locatie
De zaak is gevestigd op een mooie locatie aan de sfeervolle boulevard van Noordwijk. Noordwijk is een gezellige badplaats met een 13 km lang zandstrand, een mooie boulevard, prachtige duinen en bossen en ligt in het beroemde bloembollengebied. Noordwijk zelf heeft zo'n 43.000 inwoners, maar veel toeristen weten het hele jaar door de weg te vinden naar deze bruisende plaats. Er worden veel culturele activiteiten en evenementen georganiseerd. Ook is Noordwijk een favoriete plek om te vergaderen met de ligging aan het strand, de luxe hotels en de korte afstand naar Amsterdam Schiphol. Veel mogelijkheden dus voor een succesvolle exploitatie!

Openingstijden
Op het moment is het restaurant geopend van woensdag t/m zondag vanaf 18.00 uur. Op zondag verzorgt men ook een lunch van 12.30-16.00 uur.

Potentie/groei
Het restaurant draait een mooie omzet met een zeer goede winstmarge. De omzet is echter nog verder te verhogen door verruiming van de openingstijden. Zo zou de lunch toegevoegd kunnen worden aan de openingstijden en kan men ook op maandag en/of dinsdag geopend zijn. Ook het aantal zitplaatsen zou uitgebreid kunnen worden door een vaste overkapping van het terras waardoor het terras het gehele jaar te gebruiken zou zijn.

Overname personeel
Er zijn geen personeelsverplichtingen.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Parkeren
Er zijn diverse mogelijkheden om te parkeren in de directe nabijheid. Zo kan er voor de deur geparkeerd worden (vanaf 21.00 uur gratis), bevindt zich aan het begin en het einde van de boulevard een parkeerplein en is er op loopafstand een groter parkeerterrein.

Bijzonderheden
• Bijzonder sfeervol restaurant, zó over te nemen
• Al jarenlang een begrip in de wijde omgeving
• Aan het strand en de duinen
• Zeer goede reputatie
• Prachtig, groot terras
• Uitstekende omzet en winstmarge; goede mogelijkheden om de omzet verder te verhogen

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Voor nadere inlichtingen: Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?