Heilige Geestweg 2
Terug naar overzicht

Heilige Geestweg 2, Noordwijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden: Proeflokaal Thomas in Noordwijk

Een topzaak, turn-key, in het historische centrum van Noordwijk, vlakbij het strand, mét woning! Een uniek eetcafé met een bijzondere historie van al meer dan 200 jaar, een beschermd dorpsgezicht, befaamd in Noordwijk en omstreken. Hier wordt een hoge omzet gerealiseerd, de nieuwe eigenaar hoeft alleen maar de sleutel om te draaien en hij kan beginnen!

Boven de zaak is er ook nog een woning met aparte ingang die meegehuurd wordt. Deze woning zou ook goed verhuurd kunnen worden als vakantiewoning of B&B. In een toeristische plaats een echt pluspunt! Vele toeristen komen jaarlijks naar Noordwijk om te genieten van de Nederlandse kust en de kleurrijke bollenvelden. Een mogelijkheid om de omzet nog verder te verhogen!

Het eetcafé trekt veel mensen aan, is altijd druk, heeft een gezellige sfeer en geweldige bediening. De zaak is zeven dagen per week geopend, zes dagen in de week wordt er gekookt. Uitgebreide keuze uit bieren op tap en fles en een breed assortiment aan wijnen. Na het eten kan er verder geborreld worden aan de bar, bij mooi weer op het gezellige terras.

Oplevering in overleg, kan spoedig. Eigenaar heeft meerdere zaken.

Indeling
Het pand bestaat uit twee kleinere panden die met elkaar verbonden zijn. In het grotere gedeelte staat de bar met fraaie biertap. Authentieke inrichting. In beide gedeelten staan eettafels voor zo'n 40 personen in totaal. Verder is er uiteraard een keuken, zijn er aparte toiletten en is er een berging binnen. Buiten is er een grote berging met de bierfusten en andere dranken. De bierleidingen lopen vanuit deze berging direct naar de tappunten. Ruim terras met grote parasol en heater.

Via een aparte ingang is de bovenwoning bereikbaar. Een klein gedeelte van deze woning wordt thans gebruikt als berging en kantoor. Verder bestaat de woning uit een ruime woonkamer met keuken, een slaapkamer en badkamer.

Locatie
Noordwijk is één van de mooiste kustplaatsen langs de Nederlandse kust. Het heeft een 13 km lang zandstrand, een sfeervolle boulevard, prachtige duinen en bossen en het ligt in het beroemde bloembollengebied. Zeer veel toeristen weten het hele jaar door de weg te vinden naar deze fraaie kustplaats. Het eetcafé is gelegen aan de Heilige Geestweg in de historische kern van de badplaats. De oude dorpskern is een beschermd dorpsgezicht met veel historische panden. Ook het eetcafé bevindt zich in een historisch pand.

Personeel
Er hoeft geen personeel overgenomen te worden.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen.

Woning
Er is een bovenwoning aanwezig.

Openingstijden
Het bedrijf is alleen 's avonds geopend, alle dagen.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Op sommige plekken in Noordwijk Binnen geldt betaald parkeren of via parkeerschijf.

Bereikbaarheid
Noordwijk is prima bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Grote steden als Rotterdam, Amsterdam, Den Haag én de bollenvelden liggen dichtbij.

Bijzonderheden
• In toeristische badplaats
• Hoge omzet
• Instapklaar
• Terras
• Zeer bekend in omgeving
• Woning aanwezig, eventueel mogelijkheden voor vakantiewoning of B&B

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Voor nadere inlichtingen: Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?