Heilige Geestweg 2
Terug naar overzicht

Heilige Geestweg 2, Noordwijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Proeflokaal Thomas - uniek eetcafé met bijzondere historie en uitstekende omzet, mét woning!

Een eetcafé met een bijzondere historie van al meer dan 200 jaar, een beschermd dorpsgezicht, befaamd in Noordwijk en omstreken. Het eetcafé trekt elke dag van de week veel mensen aan, heeft een uitgebreide keuze aan bieren en wijnen en is beroemd om zijn biefstuk met jus.

Een mooi instapklaar bedrijf waar een hoge omzet wordt gerealiseerd en waar u een mooi inkomen kunt verdienen.

Boven de zaak is er ook nog een woning met aparte ingang die meegehuurd wordt. Deze woning zou ook goed verhuurd kunnen worden als vakantiewoning of B&B.

Indeling
Het pand bestaat uit twee panden die met elkaar verbonden zijn. De inrichting is authentiek met een fraaie biertap, een uitgebreide muziekinstallatie, televisieschermen. Er zijn zowel lage als hoge zittafels en er is een gezellig terras met tafels en heater. Verder is er uiteraard een keuken, zijn er aparte toiletten en is er voldoende bergruimte. Buiten is er een grote berging met de bierfusten en andere dranken. De bierleidingen lopen vanuit deze berging direct naar de tappunten.

Via een aparte ingang is de bovenwoning bereikbaar. De woning bestaat uit een ruime woonkamer met keuken, een slaapkamer en badkamer. Ook is er kantoorruimte en berging.

Locatie
Noordwijk is één van de mooiste kustplaatsen langs de Noordzee. Het heeft een 13 km lang zandstrand, een sfeervolle boulevard, prachtige duinen en bossen en het ligt in het beroemde bloembollengebied. Zeer veel toeristen weten het hele jaar door de weg te vinden naar deze fraaie kustplaats. Het eetcafé is gelegen in de historische kern van de badplaats. De oude dorpskern is een beschermd dorpsgezicht met veel historische panden. Ook het eetcafé bevindt zich in een historisch pand.

Personeel
Er hoeft geen personeel overgenomen te worden.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen.

Woning
Er is een bovenwoning aanwezig.

Openingstijden
Het bedrijf is alleen 's avonds geopend, alle dagen.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Op sommige plekken in Noordwijk Binnen geldt betaald parkeren of via parkeerschijf.

Bereikbaarheid
Noordwijk is prima bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Grote steden als Rotterdam, Amsterdam, Den Haag én de bollenvelden liggen dichtbij.

Bijzonderheden
• In toeristische badplaats
• Hoge omzet
• Instapklaar
• Gezellig terras
• In sfeervol, authentiek pand
• Zeer bekend in omgeving
• Woning aanwezig, eventueel mogelijkheden voor vakantiewoning of B&B

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Voor nadere inlichtingen: Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?