Straat 5
Terug naar overzicht

Straat 5, Noord-Limburg

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: MIKL 3895

Klaassen Horecamakelaardij biedt ter overname aan een in Noord-Limburg gelegen hotel/partycentrum met 9 zalen en 32 kamers.
De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 4000m2 verdeeld over 2 etages, in carre-vorm met een overdekte binnentuin van ruim 300m2.
De afwerking en inrichting bevinden zich op een hoogstaand en zeer net niveau; dit geldt zowel voor de zalen, de algemene ruimten, de hotelkamers, de keuken en alle overige apparatuur en voorzieningen.

Het complex is gelegen op loopafstand van het centrum van een kleine Noord-Limburgse stad met een omvangrijke hoeveelheid grote en internationale bedrijven in de nabijheid.
Parkeren geschiedt uiteraard op eigen terrein.

Het hele bedrijf is voorzien van draadloos internet en alle ruimten zijn airconditioned en beschikken over uitstekende audiovisuele apparatuur.
De diverse zalen kunnen worden gekoppeld, waardoor het mogelijk is hele kleine maar ook grote groepen op gepaste wijze te kunnen ontvangen.
Het hotel kent een voortreffelijke bezetting: alle kamers zijn uitermate sfeervol ingericht en voorzien van flatscreen tv, kluis, koelkastje, vloerverwarming en een luxe badkamer met douche of bad, toilet en wastafel.

Overnamesom inventaris/goodwill: op aanvraag.
Huurprijs per maand: op aanvraag.

Alle overige informatie wordt u verstrekt door de horecamakelaars Eric Blokland (0653802081) en Michael Klaassen (0653298925).
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?