van Welderenstraat 88
Terug naar overzicht

van Welderenstraat 88, Nijmegen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Huur in Nijmegen-centrum: Horecaruimte (nagenoeg horecaklaar) in de Van Welderenstraat

Algemeen
Horecaruimte te huur van ca. 175 m2 gelegen in de levendige Van Welderenstraat in Nijmegen centrum, nabij Molenstraat/Keizer Karelplein/Oranjesingel. Deze straat heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een van de gezelligste winkel-/horecastraten in de Nijmeegse binnenstad en inmiddels populair geworden onder het grotere publiek.

Het prachtige, authentieke pand leent zich voor diverse horecaconcepten, voor deze locatie is eerder een drank- en horecawetvergunning verleend. De voorkeur van verhuurder gaat uit naar hoogwaardige horeca, waarbij men denkt in de combinatie eten/drinken all-day-long, want de locatie leent zich uitstekend voor zowel dag- als avondhoreca.

Het pand is nagenoeg horecaklaar, diverse voorzieningen zijn reeds aanwezig, maar zullen enkele aanpassingen en afwerkingen noodzakelijk zijn. Na de recente ontruiming is er geen (keuken)inventaris meer aanwezig, zodat er alleen een bescheiden bedrag (n.o.t.k.) voor overname van het huurderbelang gevraagd wordt.

Indeling
Entree via voorportaal tot de horecaruimte op de begane grond. Het pand aan de Van Welderenstraat is uitgebouwd en verbonden aan een pand aan de Tweede Walstraat, waar de zich dekeukenruimte met achteringang t.b.v. leveranties bevindt. In het midden van de horecaruimte zijn in het platte dak fraaie lichtstraten aangebracht, daar ook een vide-achtige opening met trap naar het souterrain, waar ook geëxploiteerd kan worden. In het souterrain zijn ook de toiletgroepen en diverse opslagruimtes (met koel-/vriescellen).


Huurprijs: N.o.t.k.
Huurvrije periode tijdens verbouwing bespreekbaar!


Nadere informatie: Bedrijfsadviseur Remo van Doorn, 06-200 025 30
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?