Populair Stadsdeel 0
Terug naar overzicht

Populair Stadsdeel 0, Nijmegen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij BV biedt t.o.a. in populair stadsdeel te Nijmegen: Goedlopend eetcafé met rijke historie!

Dit eetcafé is een begrip in Nijmegen en omgeving, het is dan ook een eetcafé zoals een eetcafé behoort te zijn. Leuke, onderscheidende en zeer schappelijk geprijsde gerechten, geserveerd in een casual ambiance. De prijs-/kwaliteitverhouding is zonder meer uitstekend te noemen, de komst van het grote aantal vaste gasten bewijst dit dagelijks opnieuw.

Eind jaren ‘90 is de huidige ondernemer gestart als pionier in dit populaire stadsdeel van Nijmegen. Het karakteristieke hoekpand heeft een geweldig uitstraling, mede vanwege het royale terras (ca. 60 zitplaatsen) op eigen grond. De inrichting van het restaurant (ca. 60 zitplaatsen) is eigentijds, sfeervol, kleurrijk, ongedwongen. De keuken is ruim opgezet en compleet qua apparatuur, wel enigszins gedateerd. De spoelkeuken bevindt zich in een aparte ruimte, derhalve een uitstekende routing.

Het betreft een gezonde onderneming, de omzet is stabiel, de winst is prima, maar de huidige exploitant is na 20 jaar gewoon toe aan een nieuwe uitdaging. Een prachtige kans voor een nieuwe generatie!


Nadere informatie: Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-200 025 30 of r.vandoorn@klaassenbv.nl

Code: REDO 5624

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?