Kelfkensbos 22
Terug naar overzicht

Kelfkensbos 22, Nijmegen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Captain Joe Seafood & Bar te Nijmegen
Kelfkensbos 22 – Nijmegen

Captain Joe Seafood & Bar is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Het Kelfkensbos loopt van de Derde Walstraat tot de Hertogstraat. Aan de straat bevindt zich een plein voor Museum het Valkhof met daarachter het Hunnerpark. Onder het plein ligt een parkeergarage, de Kelfkensbosgarage. Het plein wordt gebruikt voor de markt, en tijdens de Vierdaagsefeesten bevindt er zich een van de hoofdpodia. Voorheen was in het betreffende pand een kledingwinkel gevestigd, na een rigoureuze verbouwing is het pand vorig jaar omgetoverd tot de nieuwe hotspot van Nijmegen.

Captain Joe is een restaurant waar met ambacht en passie gewerkt wordt met verse en pure ingrediënten. In de hoofdrol staat uiteraard vis en een keur aan andere zeevruchten. Bij binnenkomst springt de open keuken met gekoelde vitrine direct in het oog waar al de dagelijks aangeleverde versproducten worden tentoongesteld. De producten worden geleverd door, onder andere, vishandel Jan van As. Naast een vaste kaart werkt Captain Joe met dagelijks wisselende ‘catches’ waar de keukenbrigade een heerlijk gerecht mee weet te bereiden.

Entree door het midden van het terras. Het terras is momenteel voorzien van 32 hoge zitplaatsen. Door de grote glaspui valt Captain Joe direct op als je er langsloopt. Bij binnenkomst komt men direct in het restaurant met links en rechts verschillende zitplaatsen. De open keuken bevindt zich rechts in het midden van de zaak. Hier kan ook worden gegeten. De bar bevindt zich achter de keuken. Hier kan worden geborreld of gegeten. Op het verhoogde deel zijn verschillende zitplaatsen aanwezig. Achterin de zaak bevindt zich een trapgang naar de kelder. Hier bevindt zich de garderobe, gescheiden dames- en herentoiletgroep, personeelsruimte en diverse opslagruimten.

Meer informatie?

Neem contact op met Joey Hehamahua, 06-117 447 32 of joey@klaassenbv.nl.

Of

Neem contact op met Remo van Doorn, 06-200 025 30 of r.vandoorn@klaassenbv.nl

Code: JOHE-REDO
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?