Daalseweg 31
Terug naar overzicht

Daalseweg 31, Nijmegen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname in Nijmegen-Oost: Prachtige locatie op de Daalseweg.

Attentie: Zeer scherpe "startersprijs" !!!

Het betreft een onderscheidend “blurring-concept”, een mix van horeca en detailhandel. Delicatessen als hammen, kazen, olijfolie en o.a. huisgemaakte quiches, betere wijnen, maar tevens mogelijkheid in de zaak, of op het terras, tot het nuttigen van goed belegde broodjes en de beste koffie van Nijmegen. Vers, anders, eerlijk en service zijn de steekwoorden die het concept van deze Glocal Foodshop in het kort weergeven. Glocal staat voor de combinatie van mooie lokale producten aangevuld met allerlei lekkers uit de rest van de wereld (vooral mediterraan). Kennis en kwaliteit in een bijzonder sfeervolle entourage.

De locatie zou zich overigens uitstekend lenen voor een 100 %-horecaconcept, echter zonder het schenken van alcohol, wellicht voortbordurend op het huidige concept. De vertrekking van een drank- en horecawetvergunning laat het vigerende bestemmingsplan niet toe, maar het pand heeft nog vele andere mogelijkheden. De locatie leent zich namelijk uitstekend voor een leuke lunchroom/tearoom, luxe broodjeszaak, koffiebar, ijssalon, sushizaak etc., kortom vele kansen op deze prachtige locatie. De inrichting is nagenoeg horeca-klaar, er zijn gescheiden toiletgroepen en een vetafscheider aanwezig. .

Indeling
De verkoopruimte is dus een mix van winkel en horeca, bij binnenkomst betreedt men de verkoopruimte waarin de zitjes omringd zijn met de winkelproducten. Achterin de verkoopruimte bevindt zich de verkoopcounter. Direct daarachter bevindt zich de bedrijfskeuken.


Zitplaatsen
Bar: N.v.t
Restaurant: 30 zitplaatsen
Terras: 20 zitplaatsen

Oppervlakte
Totaal: ca. 95 m2
Verkoopruimte: ca. 55 m2
Terras: ca. 21 m2 (Precario: ca. € 399,00 per jaar)

Locatie
Nijmegen-Oost (Daalseweg)

Installaties
CV, vetput, gescheiden toiletgroepen aanwezig.

Personeel
N.o.t.k.

Verplichtingen
N.v.t.

Vergunning
Alle noodzakelijke vergunningen voor huidige exploitatie zijn aanwezig. Er zijn geen aanschrijvingen tot wijziging en/of intrekking van deze vergunningen

Bestemming
Exploitatie van huidige onderneming is toegestaan. Gemengde doeleinden.


Woning
Niet aanwezig

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 u – 18.00 u,
zaterdag van 10.00 u – 17.00 u
zondag en maandag gesloten.

Huurovereenkomst

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.373,00 per maand excl. BTW

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor Statistiek CBS

Overeenkomst
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model augustus 2012, huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimten conform artikel 7:290 BW met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Zekerheidstelling
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (inclusief servicekosten en BTW)
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?